IT'S A DIRTY WORLD



Jeg vågnede op, væltede rundt, smed noget tøj på og væltede ned til bussen mod Esbjergvej. Idag var jeg på "Sund kost"-holdet. Vi fik lavet en rigtig lækker brunch. Efter brunch var vi nogle tøser der gik ud for, at ordne ryge-stedet - samle skodder op osv. Og fy fan, det var klamt og beskidt. Jeg kalder nu skolen for "National Museum of Retarded Pigs", da... ja, det giver vel lidt sig selv. Efter skole tog jeg hjem, tog en lur på 4 veltrængte timer. Siden jeg vågnede har jeg brugt tiden på, at at vaske op, nusse kat, ordne vaske tøj, drikke kaffe, høre på fjernsyn, rydde op og kigge på billeder. Det er mægtig hyggeligt, og det er rart at få gjort. Det var så efter, jeg besluttede mig for at blive hjemme i aften, og have Mie & Maja tid.

Imorgen skal jeg til koncert med min lango x-nabo Ida, og så skal vi til fest og danse.

Livet er godt.



PS. "I'm not looking for a lover - no, no, no. I wanna dance, that's all"

Ingen kommentarer: