CRAZY CAT-LADY & TØMMERMÆNDSMAD

Idag vågnede jeg med massive tømmermænd hjemme hos Ida og tøserne. Jeg forskrækkede vist Rikke ret meget, da jeg gik ret ustabilt rundt i lejligheden og ledte efter en lighter. Hun begyndte at larme tilstrækkeligt meget til, at de andre tøser vågnede og stod op. Så var der morgenmad og meget tiltrængt kaffe. Rikke tog på arbejde, Nadja gik i seng igen og Ida løb rundt for at blive færdig, så hun kunne nå på arbejde til tiden. På vej ud af døren overvejede jeg om, Rikke mon ville opdage hvis et par af hendes mange sneaks lige pludselig manglede. Det ville hun nok. Men jeg har nu fået lov til at låne et par, og så kan jeg finde ud af, om det overhovedet er noget for mig, inden jeg går ud og investerer i et par. Nadja nævnte senere på dagen, at hun kunne høre mig stå i entréen og tælle alle Rikkes sneaks. Det fandt jeg lidt morsomt.


Resten af dagen har jeg brugt på at kigge billeder igennem, slette og redigere dem og smække dem herind. Og så har jeg puttet og nusset med Frøken Nilsson, og lavet kæmpe lækker tømmermændsmad. Det er forresten også min 21½ års fødselsdag idag, og Ida skulle have lavet rawcake a lá Pina Colada til mig, men vi har udskudt det til næste uge.


PS. HOW YOU LIKE ME NOW!?

Ingen kommentarer: