FREGNER, DESIGN & SMUKKE PIGER

Min mor ringede imorges og vækkede mig for, at fortælle mig, at min lillesøster Freja var blevet sat på et tog, og ville ankomme til Kolding en time senere, så op stod jeg. Kaffe, ostemad og smøg blev indtaget i selskab med Ida, og så skulle jeg ellers ud af døren. Jeg ankom på perronen før Frejas tog kørte ind, hvilket var lidt stort, da jeg altid plejer at være sent på den. Da hun steg ud af toget, løb hun hen for at kramme mig. Vi tog lige et lille stop forbi min lejlighed, så Freja kunne hilse på Frøken Nilsson, og blev enige om at gå ned til Lykke i Café Boguglen og drikke en sodavand og en kop kaffe. Den lille møgforkælede fik endda også en småkage og en ret funky keyhanger lavet af en lynlås. Det var dejligt at tilbringe lidt 'alene' tid med hende, og vi så da også ud til at hygge os:
Efter jeg havde sendt Freja videre med hendes venindes mor, mødtes jeg med Ida og tøserne for at tage hen og kigge på Designskolens afgangsudstilling. Og sikke da nogle dygtige nyuddannede-designere! Her er et par af mine favoritter:Efter udstillingen tog Ida og jeg ned og købte en is og satte os ved slotssøen:


PS. Jeg er en  F O X Y  L A D Y !

Ingen kommentarer: