FLIRTATIONSHIP;

MORE THAN A FRIENDSHIP,
LESS THAN A RELATIONSHIP.

I så fald er jeg i et flirtationship med mit liv.


Jeg sidder her i de sene nattetimer og skriver om mig selv.
Indtil videre har jeg fået skrevet dette: 

Jeg er Mie Maja (og i fast forhold... med mig selv. Et forhold mellem) Mie og Maja, som jeg oftest kalder mig. Da jeg var lille blev jeg kaldt Mie Maja Møgunge og Mie Maja Modsat. Jeg er stadig en stor bunke modsætninger, og vel egentlig også lidt af en møgunge. Jeg var også overbevist om, at jeg var blevet forbyttet på hospitalet, da jeg blev født, og følte mig altid som "Palle alene i verden", og drømte om at stikke af med et cirkus. Jeg er stadig "Palle alene i verden" engang imellem, og drømmer stadig om at stikke af med et cirkus. Derfor vil jeg være en hospitalsklovn (min MOFFE-LOFFE har i årevis kaldt mig en klovn, men har udtalt, at han ville være stolt, hvis han kunne sige, at jeg var en hospitalsklovn) "når jeg bliver stor", og bo i en fancy-pancy skurvogn, så jeg altid kan rejse og have mit hjem med mig. Det er så planen, når jeg er færdig med mit nuværende projekt. Jeg er i gang med at arbejde med noget så ostet, som at finde min egen indre harmoni. For ja, som så mange andre, har jeg oplevet en masse væmmelige ting i mit liv, og det har ødelagt halvdelen af min hjerne cirka, som så oftest gør det svært for mig, at kontrollere mig selv og mine følelser, og defor reagerer jeg en smule ekstremt. Ja, hvad helvede... jeg ér indbegrebet af ekstremer. Min moffe-loffe har udtalt, at jeg er GAK nok til at kunne designe tøj for Lady Gaga. Jeg vil dog ikke være designer, men stylist (tøj- og boligstylist). Ja, altså oven i klovneriet. Apropos kendisser, er jeg blevet fortalt, at jeg minder om "Garcia" fra Criminal Minds, Beth Ditto, Paloma Faith, "Bridget Jones" etc. You get the picture, right? Og nå ja, så arbejder jeg frivilligt i en Blå Kors genbrug ved navn Retro, hvilket jeg hygger mig utrolig meget med. Jeg bor i den mindste lejlighed i Kolding, med den mindste sofa, de mindste kaffe-kopper og sammen med en masse dyr, hvor dog kun ét af dem er levende, katten, Frøken Nilsson. Min kat er en abekat, og da jeg er en Pippi, (ja, jeg har sgu orange-rødt hår og et par fregner over næsen, og så lever jeg efter mine lyster og måske med en skefuld fornuft) er min kat opkaldt efter Pippi Langstrømpes abe Hr. Nilsson. Min kat er bare en tæve, så derfor er Hr. skiftet ud med Frk. I min "fritid" fotograferer jeg en hel del, og derfor er mit kamera fast inventar i min lille sorte kuffert, som jeg næsten altid har med mig. Hvis nogen nu skulle være interesserede i at se et udsnit af mine fotografier er de at finde på min blog Excusez my french. Min yndlingsfarve er ikke bare én, men alle regnbuens farver, og det siges at "foretrækker du alle farver frem for en, er du noget af det mest livsbekræftende der findes". Jeg er fabulouss, og lidt ligesom en transeksuel mand fanget i en kvindes krop. Men alligevel er jeg noget af min egen kvinde, og det kræver noget af et par nosser, hvis du skal kunne imponere mig.Det er noget af en udfordring at prøve at få essensen af sig selv ned, sort på hvidt. Men, none the less, har jeg taget udfordringen op med mig selv i selskab med sød musik og sjove toner fra The Asteroids Galaxy Tour og en sovende Frk. Nilsson på den grønne sofa.

Ingen kommentarer: