HOT STUFF

Når jeg er hjemme hos min familie i Skanderborg, har jeg min egen lille slags tradition - jeg træder op på deres vægt og vejer mig. Da jeg sidst var hjemme hos dem, gruede jeg ærligt talt en smule for at træde op på den. For, ser du, jeg har spist en masse lækkerier i et godt stykke tid, så jeg havde en fornemmelse om, at kiloene var blevet flere i stedet for færre. Men nej! Der var sgu blevet værre af dem. 3 kilo, endda! Faktisk vil det sige, at mit samlede væggtab er oppe på hele 23 mange tunge kilo. Og jeg kan nu kalde mig selv for "kun overvægtig". "Kun overvægtig" kommer af, at jeg har været svært overvægtig, faktisk helt oppe i noget der hedder "fedme gruppe 2", så "fedme gruppe 1" og nu "kun overvægtig". Yes ma'am! Så hvis nogen kommer med en du-er-fed-ikke-sjov-joke, kan jeg svare "Næ, du! Jeg er skam kun overvægtig, ha!". Det er en sejr. En enorm sejr, og jeg er stolt af mig selv. Og jeg vil især gerne takke Rikke og Ida for at fået stærk mad ind i min mund, da jeg er ret sikker på, at dét er den størst grund til tabet af de sidste 3 kilo, da stærk mad øger forbrændningen (som vi jo alle ved)! Spank'a you vææædi much!


Og her er lige lidt billeder fra de sidste par dage (tilsat lidt sweet chili sauce):


Ingen kommentarer: