INGENTING OG ALLIGEVEL RET MEGET

For tiden sker der ingenting og alligevel ret meget i mit liv. Først og fremmest er jeg pisse træt af og sur på Post Danmark der har smidt et vigtigt brev til mig væk, og endnu mere er jeg sur på Bring for at have sat min pakke ude foran døren til min (ulåste) opgang, så den er blevet stjålet. Heldigvis kommer jeg ikke til at betale for indholdet, men kors og Gud i røven, hvor har jeg været rasende over det. Og nå ja, så er mit kamera gået i stykker, eller udløseren gider i hvert fald ikke reagere, og det sutter seriøst røv. Men når det engang er blevet fikset, så vil jeg gå i gang med den her:Og endda forsøge og følge den (bedre end andre *host host*)! Derudover er der genfærd der spøger i min hjerne, hvilket også sutter røv. Men idag har jeg været et godt menneske, og hjulpet min ven og nabo Anders med at rydde op og gøre rent, hvilket det virkelig trængte til!

Og jeg drømmer, åh, jeg drømmer. Jeg drømmer om andre steder, befrielse, designer kluns, eventyr, flotte sko, kreativitet, kærlighed, luksus, nye bekendtskaber, nye blomster, ny bolig, nye farver, ny figur, overblik, overskud, perfektion, rejser, renhed, rigdom, tosomhed, velgørenhed og alt i alfabetisk rækkefølge.

Til gengæld er jeg rigtig glad for min kat lige for tiden. Hun er utrolig hengiven og putter en masse med mig. Og så er hun tilmed også gået hen og er blevet legesyg. I skrivende stund ligger hun i skødet på mig og halv-sover og spinder. Hun er i sandhed noget af en glæde i mit liv.

Imorgen drager jeg mod Sweeten for at holde en lille rekreationsferie hos min moffe. Det bliver godt. Jeg glæder mig. Ses på den anden side!