3101020304+

Onsdag:

Havde jeg noget fælles-spisning med tøserne hjemme hos mig. Maden var lækker og selskabet var hyggeligt.


Torsdag:

Forkælede jeg mig selv med en lækker morgenmad. Jeg blev færdig, tog ned i byen og fik købt et par småting, jeg manglede. Jeg fik hvad, jeg manglede og ringede til Julie og Bellis og mødte dem nede på Knuds til kaffe, tøsesnak og bordfodbold. Sofie Ellen dukkede også op, da vi havde en aftale om, at hun skulle tatovere mig:

And she did! Det blev et rigtig flot resultat, som jeg er meget tilfreds med.


Fredag:


Forkælede jeg igen mig selv med lækker morgenmad. Om aftenen mødtes jeg med Sofie Ellen på Knuds til en øl. Vi drak én øl, og blev så enige om at købe ind til noget mad og tage hjem til mig og drikke vin. Under madlavningen, en simpel salat, kom jeg til at skære en kæmpe flænge i min finger, så det sprøjtede ud med blod. Fy for ind i helvede, hvor gjorde det ondt. Men lidt vin hjalp. Vi tog også en tur i byen, forbi en fest, og tilbage i byen. Jeg tog dog hjem ret tideligt, da jeg ikke kunne overskue det. Kristoffer ringede, da han ikke kunne komme ind hos sig selv. Han gik så hjem til mig, og sov her. Det var hyggeligt med late night talk.


Lørdag:

Vågnede jeg sammen med Kristoffer. Efter snak og kaffe tog han hjem, og lige inden kom Julie:


Jeg faldt i søvn og sov meget af dagen væk. Da jeg vågnede fik jeg kontaktet Julie for, at vi kunne handle sammen, da jeg, som ny-handicappet ikke helt selv kunne overskue det. Efter noget tid tog Julie hjem til Bellis. Planen var at jeg også skulle derhjem. Og det kom jeg da også! Altså, efter jeg havde brugt mange timer på at gøre mig klar, da alting meget længere tid med en handicappet tommelfinger. Jeg var alligevel en handy-handicappet. Thumbs up! Or not. Høhøhø. Ej, det er faktisk slet ikke sjovt.


Hjemme hos bellis fik jeg noget at spise. Kylling i karry... med pasta. Sofie Ellen og Lykke kom også.


Vi spillede "fuck dig".


Jeg tog mit plaster af.


Og så drak vi ellers cider, øl og diverse, tøsesnakkede, hyggede og tog i byen. Det var dog ikke noget særligt, så Julie og jeg tog hjem tidligt.Søndag:

Vgnede jeg sammen med Julie, og kort efter kom Bellis og join'ede os.


Og så har vi ellers bare tøsehygget en masse resten af dagen.PS.
Kære barn.

Jeg er så taknemmelig for den styrke, du har givet mig.
Jeg savner, elsker og tænker på dig hver evig eneste dag.

Kærligst,
din mor.

Ingen kommentarer: