I'VE GOT THE SUNDAY BLUES

I fredags dragede jeg jo mod Skanderborg for at passe mine småsøskende, da min mor og stedfar skulle til Mallorca. Heldige mennesker. Det gik alt i alt rigtig godt. Og de kunne lide min kylling i karry:Selvom min lillebror så utilfreds ud, var han det altså ikke.

Jeg lovede ham mega-klam-ballade-is, og det fik vi så.


Jeg tog atter mod Kollywood. På vejen mødte jeg en mand fra Iran. Han havde kun boet i Danmark i et halvt år, men kunne bedre dansk end mange andre invandrere, jeg før har mødt. Nå, men vejret var dejligt og jeg havde en god dag. Det var så lige indtil jeg fik en bøde i toget, fordi min billet var forkert. Goddamnit! 224 kr.! Jeg håber godt nok, min mor vil betale den. Jeg kom kun lige hjem og fik en powernap, inden jeg igen skulle ud ad døren og til koncert med The Blues Against Youth på Knuds:Der var en god stemning, øl, glade mennesker, lidt dans og en meget talentfuld ung herre.


Og nu vil jeg gå i seng, for jeg skal tidligt op imorgen. Godnat, sov godt og drøm sødt! Dét vil jeg i hvert fald gøre.

Ingen kommentarer: