STILLE OG ROLIGT

Idag har været en stille og rolig dag.

Nicole har været på besøg. Og hun bragte (dårlig og tør, men med flot indpakning) kage og mælk til kaffen med.

Til aftensmad lavede jeg pariserbøf alá Mie Maja til Nicole og min nabo Anders.Nu er Nicole taget hjem, og Anders gået ind til sig selv. Så er det atter bare Frk. Nilsson og jeg. Og det er nu ikke helt dårligt. Om lidt vil jeg gå mig en tur. Jeg vil gerne have Frk. Nilsson med, men jeg tror bare, hun ville få kulder af det. Efter min gåtur, vil jeg nok lave en kop the, tænde sterinlys og putte med Frk. Nilsson og måske noget ligegyldigt tv. Bare tage det stille og roligt, du ved. Lade lidt op. Imorgen skal jeg rydde op og ordne vasketøj, inden jeg skal til Go gammeldavs (privat)abefest! hos Bellis. Ha' en forrygende og forhåbentligt forstsat god aften!

Ingen kommentarer: