TODAY I DON'T FEEL LIKE DOING ANYTHING

Jeg har ikke været særlig meget hjemme denne uge pga. én speciel person, hvis selskab jeg i allerhøjeste grad har nydt, Thomas:

Her laver han sandwiches til os. Eller lavede, for det var nemlig i mandags.

Og han så meget glad ud.


I onsdags kom var jeg dog et andet sted, til Bellis, Julie og min nyopfundne ugentlige tøsekreativeeftermiddagogaften hos Bellis:

Bellis malede striber.

Og tog derefter tape af.

Jeg malede også lidt striber.

Og lavede overspringshandlinger der gik godt hånd-i-hånd med min narcissisme.

Bellis så lidt sur ud.

Og hun prøvede lidt mere, men havde svært ved at holde masken.

Julie var glad for maling og Bellis var en smule skræmt, men dog stadig glad.

Brystaftryk blev trykt på striberne!

Jeg var (meget) glad for maling på brysterne.

Bellis hyggede sig med globus-bryster.

Og skelet-Bellis fik også lidt maling på sig.

Sådan så mit brystportræt ud.

Vi rodede en del, men vi var tilfredse med udkommet.


Torsdag så ca. således ud:

Det var en god torsdag.


Og idag startede med god musik og dans. Dernæst havde jeg en aftale med Bellis - vi skulle en tur til Vejle for at indkøbe parykker til en Rubix Cube fest, vi skal til imorgen. Vi cruisede en del rundt i Vejle, og jeg rimede "can't fart, lidt for smart" med på musikken. Men vi ankom efter nogen tid til Gag & Gimmick:

Foran butikken mødte vi en lille sød hundi. Og inde i butikken fik vi prøvet parykker og diverse, og fik også købt lidt med. Derefter tog vi ned i centrum:

Der var en butik, der hed Kitsch. Og den skulle jeg bare ind i!

I butikken var der en fantastisk hat. Men hverken Bellis eller jeg kunne passe den, så den fik lov at blive. Til gengæld var indehaveren en rigtig sød dame. Og denne butik skal vi absolut besøge igen.

Vi blev lidt lækresultne og slog os ned.Med ca. verdens bedste is og ca. verdens bedste cola.

Jeg syntes i den grad godt om!


Og her er lidt af hvad jeg fik med mig hjem:Nu slapper jeg bare af derhjemme i den lille grønne sofa med Frk. Nilsson på armlænet. Egentlig ville jeg gerne have været med Bellis og Sophie ude i storcenteret for at se modeshow på verdens længste catwalk, men jeg måtte mærke efter, og erkende at jeg trængte til en total-slappe-af-aften.Ingen kommentarer: