30 KUJONER

Ja, så har jeg da også prøvet dét. Jeg finder det en smule tragikomisk, at jeg bevidst ved hvilken slags mand, jeg vil have, hvis jeg da overhovedet skal have en i mit liv, men at jeg ubevidst bliver tiltrukket og draget mod de typer, som i virkeligheden bare er 'drengerøve' som har brug for en ekstra mor.

Jeg er okay. Men jeg skammer mig i allerhøjeste grad over menneskeracen. Jeg er ikke engang overrasket, jeg er bare endnu engang blevet bekræftet i, at jeg skal følge mine instinkter og være min egen nummer 1. Nu vil jeg til at tage mig selv seriøst. Og uden at have ondt af mig selv, på nogen måde. For ja, hvad kan man i virkeligheden forvente af andre mennesker? I'm just sayin'. Det er trist, men sandt. Forvent ikke noget, og bliv ikke skuffet. Det er meget simpelt.


Udsigten har ændret sig en smule og alligevel lidt drastisk, men der er lys i horisonten. Og dét er vel i bund og grund også det vigtigeste.

Ingen kommentarer: