EN SMUTTER

"En smutter" betegner min aften igår ganske godt. Bellis og jeg besluttede os for at drikke lidt drinks og se hvad byen og nattelivet ville byde os. Jeg gik i bad, skænkede et glas vin op, og satte musik på. Jeg besluttede mig for, at jeg ville klæde mig lidt chill. Bare se stille og rolig og afslappet ud. Men det skete ikke. Jeg lagde den sædvanlige make-up´, kiggede mig i spejlet, og så ringede min iPhone. Det var min kære moder der var en smule fuld. Hun kunne ikke huske hvordan, man tog tequila shots og mente, det var noget, jeg måtte vide. Og selvfølgelig vidste jeg det! Jeg gik tilbage til spejlet, og kiggede ned. Ned på min røde vintage Dior læbestift, der lå foran mig i sit smukke blå- og guldstribede etui, som bare skreg "tag mig på, og luft ude mig i nattelivet". Jeg smurte mine læber ind i den lækreste røde farve, og så blev jeg inspireret til at prøve noget nyt med mit hår. Det blev til funky pandehår i bedste pin-up stil:

Lige da jeg var blevet færdig, kom Bellis anstigende med det dersens alkohol.

Og minsandten om ikke Sofia og Lykke også kom forbi til kaffe, cigaretter og tøsefnidder. Efter et par timer pakkede vi sammen og smuttede på Pitstop.

På Pitstop blev vi mødt med danseglad musik fra den nye DJ, Sebastian Langer.

Bellis var blevet godt fuld.

Og hun pjattede.

Og dansede med Johan.

En dude lænte sig tilbage på scenen og tog sig en slapper.

Bellis blev godt fuld. Det blev jeg egentlig også. Men efter en to timers danseri, lidt snakkeri om design og pinagtige historier, og en Johan der troede, at jeg snart blev femogfuckingtyve år(FML!), besluttede vi os for at tage hjem.

Det er som om, Pitstop slet slet ikke er det samme længere. Der kommer ikke mange mennesker længere. Måske var det kun i denne weekend og grundet af, at de fleste kontier var tomme. Men de fleste mennesker der kommer er gymnasieelever, der kun lige er fyldt 18, og resten er "bare" the regulars. Det er ganske tomt og en smule kedeligt. Så efter byturen igår savner jeg Maja, og de gode gamle drukkkenbolte dage:

Videoen er lavet af en masse dejlige mennesker og klippet sammen og redigeret af vores allesammens yndlings Maja. PS. Det var måske også "en smutter", at jeg skrev til dig, at "Jeg savner dig.". Men det var en sætning, jeg havde brug for ikke kørte rundt i mit hovede, om og om igen. Og ikke desto mindre var det sandt, og er stadig sandt. Jeg savner dig.

Ingen kommentarer: