LOPPER OG ANDRE SMÅ DYR

I nat efter Bingo Banko aften, da vi tøser skiltes tog jeg forbi én, og drak en kop kaffe (dvs. et halvt glas vand) og talte lidt til han skulle i seng. Da jeg var på samme gade som Sophie bor på, fik jeg fat i hende. Hun var i loppe-helvede og mutters alene (altså, udover kattekyllingerne). Og jeg frøs, da jeg havde for lidt tøj på, så jeg tog op til hende. Efter lidt snak og en kop the, faldt jeg i søvn med kattekyllingerne i sofaen. Idag blev jeg så vækket af Sophie der gik rundt og kløede på sig. Hun var ved at blive vanvittig, så vi tog ud af lejligheden og på café:

Og bestilte lækre sandwiches og café latte.

Efter vores café besøg tog vi atter hjem til Sophie for at gøre nogenlunde bugt med lopperne. Vi fik ordnet, ryddet op og støvsuget alting. Og jeg mener virkelig alting!

Da vi skulle afsted, ville jeg gerne have kattekyllingen My med i tasken.

Men da hun ikke havde lyst til at være måtte jeg jo prøve med kattekyllingen Batman. Han ville dog heller ikke rigtigt være med til den slags tvungne klaustofobiske mærkværdigheder.

Så jeg måtte jo nok erkende, at de hørte hjemme hos Sophie.

Ingen kommentarer: