POSITIVE WORD VOMIT

Æfhængighed er en grim ting, og en ond cirkel, som gør at jeg ikke kan sove. Og jeg er vred. Men idag har jeg haft succéser, selvom jeg har sovet dårligt og meget lidt om natten, og i stedet sovet det meste af dagen. Jeg er kommet op og afsted, selvom min seng var modvillig og prøvede på at sluge mig. Jeg fik sagt til, talt ud, og taget fat, for første gang. Jeg er blevet kaldt interlektuelt vred, og fået fortalt, at jeg har al mulig grund til at være vred, og måske kunne kanalisere min vrede til noget positivt. Noget positivt, så som at få dyrket motion. Og dét vil jeg gøre. Og det vil jeg love mig selv, at jeg får gjort. For nu er det slut. Nu skal de sidste 20 kg. skride af helvede til. Jeg gider ikke høre mere for min overvægt. Jo vel, har jeg ikke selv det største problem med den. Men det har andre, og de føler åbenbart behov for at kommentere den, og nedværdige mig som person pga. den. Og jovist, er de ikke nogle mennesker, som fortjener min opmærksomhed og tid. Men de irriterer mig alligevel. Jeg er færdig med at blive dømt på min overvægt. Jeg vil hellere dømmes for min vilje og slagkræft. Og hvis det kun kan ændres på denne måde, må det være sådan, det skal være. I overmorgen skal jeg ud og gå en lang tur i skoven, alene. Og jeg har fri, så jeg har rig mulighed for at få gjort det. Og jeg skal have lavet en madplan for næste måned også. Og næste måned får jeg meldt mig ind i noget motionscenter, og tager tøserne i hånden og går til noget holdtræning hver anden dag. Og når jeg har fået et flow for dét, vil jeg udvide med løbeture. Ja, nu er det fucking slut med nedværdigelse, for som min gode veninde, Lykke, mindede mig om tidligere, er jeg jo fucking fabulous. Og som du selv har sagt, er jeg også en fantastisk person.


Og jeg har fået vendt min negativitet omkring dét, at lukke en person ind i mit liv, som hurtigt svigtede mig og forlod mig, til noget positivt. For havde nogen fortalt mig for bare et halvt år siden, at jeg ville lukke nogen ind på dén måde igen, havde jeg grint og sagt "du må da være tosset!". Men jeg gik rent faktisk mod min frygt, udfordrede den og åbnede mig op. Og dét i sig selv, er vel rimelig fantastisk. Så i stedet for at fokusere på svigten fra den anden person, bør og vil jeg fokusere på min succes med at jeg turde begive mig ud i noget, hvor jeg intet fodfæste ville have, og meget lidt kontrol. Og så jeg har da også lært noget. Jeg skal stadig holde fast i mig selv, men jeg skal også give lidt slip engang imellem.Dear sun of a gun,

This is fact not fiction. And for the first time in years,
I'm reaching for the phone, to call at 7:03, and on your machine,
I would slur a plea for you to come home, but I know it's too late.

It was something 'bout a room for two, discovering me, discovering you,
the way the hair fell in my face, skin like porcelain, candy lips, bubblegum tongues,
using hands and swimming in a deep sea of blankets.
You frustrated me. And now your body is no longer my wonderland.

Burn it down till the embers smoke on the ground.
And start new when my heart is an empty room.
The flames and smoke climbed out of every window,
and disappeared with something, that I held dear.
But I shed not a single tear for the things that I didn't need, 'cause I knew, I was free.

Once burned, twice shunned. Too much of your line made me blind.
You can make the blue sky blush. You’ve got them all fooled, but I am burned out on this rush.
I want to change my orbit. I don’t care what you do now - don’t want to be spun around.
You go down, down, down, and I fall out of love with you.
This time I won't save you..

I’d wait all night, but you left one too many times.

Bye-bye feeling.

And when spring blooms, I'll find the love that's true. And I will be loved.

Here comes the sun, here comes the sun, and I say it's all right.

Yours sincerely, 
the sweet redheaded girl


Ingen kommentarer: