WHITE NIGHTS


Jeg sidder, i skrivende stund, med en smøg i kæften, en kop kaffe og en sovende kat ved min side, hører (og synger højlydt med på) Oh Lands "White Nights" og drømmer mig en smule væk.


Jeg får ikke blogget så meget for tiden, da jeg befinder mig meget lige her:

med ham her:


Og det er minsandten ganske rigtig hyggeligt. Når jeg går over til ham om aftenen, møder jeg dette smukke syn på vejen:


Ind imellem når jeg dog lige en sund og nærende morgenmad derhjemme:

Jeg får såmænd også besøg af Bellis af og til, og det gør Frk. Nilsson meget nysgerrig efter hvad hun har medbragt sig ind i lejligheden:


Sommetider glukker jeg lidt på min iPhone, og falder over hjemmesider som Tattoologist, hvor jeg forelsker mig i andre folks tatoveringer:

Begge mine badeværelses-dele-naboer er flyttet, men udsigten fra badeværelset er stadig den samme:Og jeg skal snart klippes. Og med snart, mener jeg om 8 dage. Og jeg kommer, forhåbentligt, til at se nogenlunde sådan her ud bagefter:


Og så ville jeg jo klæde denne frakke ganske godt:
Og mon ikke det vil klæde hele mit liv, inkl. en ny lejlighed måske? I think YES! De tanker, tror jeg, at jeg vil lade danse under min hovedpude i nat. Snart godnat, drøm vidunderligt sødt, for det vil jeg gøre med Frk. Nilsson ved min side. Og på forhåbentligt snarligt gensyn!


PS. Don't dream your life, live your dream.


Ingen kommentarer: