YOU GOT THIS ROOM FOR TWO

Dagen efter RUBIX CUBE festen, vågnede jeg op hos Thomas, til lyden af min mobiltelefons ringetone. Ja, gæt engang... det var Bellis der kimede mig ned. Jeg tror, det var hendes bagstivhed, der var skyld i det. Jeg orkede ikke at skulle stå op, men til sidst satte jeg mig op, og trykkede "svar". Kort efter lå vi ved siden af hinanden og ventede på en pizza i ovnen, mens Thomas sad ved sin computer.

Dagen blev fyldt ud med tømmermænd, fedtet hud, pizza, kropslig kontakt, 420, fantastisk lys, betragtning, akavede øjeblikke, besøg, kys, nus, lange snakke, fingerfletning, forskelle, ligheder, forståelse, manglende barbering, sød musik, betydningsfulde tanker, tryghed, kram, putteri, flere tal, åndssvagt tøj, for store sko, mere pizza, for meget chili, søvnmangel, varme, en sofa og en masse dyner.


PS. We got the afternoon. Discover me, discovering you. One thing I've left to do...

Ingen kommentarer: