LØBETID

I fredags vågnede jeg, fuldstændigt smadret efter onde drømme. Jeg forstår ikke helt, hvorfor alle mine drømme for tiden, handler om at gøre skade på andre. Måske er det al den vrede, jeg har skubbet væk? Nå, men efter en del timers suppedas af et humør, tog jeg løbeskoene på, og løb den sædvanlige rute på 2,5 km, strakte ud, og så indså jeg, at jeg var pisse vred, og løb lige yderligere 1,5 km. Til sidst kunne jeg heller ikke mere. Jeg gik i bad, ordnede mig selv, og tog hjem til Bellis:

Her var folk godt i gang med at drikke diverse alkoholiske drikkevarer.

Bellis godkendte det meste.

Og var tilsyneladende meget glad for Nick (med den ekstra pik, hæhæhæ).

Nicole var skummel.

Bellis' drink var vist en anelse stærk.

Så efter et par sip, stjal hun Rolfs hat. Og Rolf gik lidt i panik.

Men de blev gode venner igen.

Julie var helt vild.

Felix tog sig lige lidt tid til at filosofere over livets store spørgsmål.

Men det glemte hun alt om, da hun så Bellis.

Bellis var lettere chokeret. Nok over at blive befamlet.

Holger og hans nye søde kæreste Anina satte noget disco på.

Dennis og Maja havde det for hyggeligt.

Jeg syntes tilsyneladende også, at det var ganske morsomt.

Men så begyndte jeg at skælde Bellis' Nikon ud. Og så tog vi atter engang i byen. Og jeg skal lige hilse og sige, at det virker til, at alle mennesker i Kolding er i løbetid. Puha.

Ingen kommentarer: