INDESTRUCTIBLE AFTER 42 X WISDOM

I nat vågnede jeg op badet i sved, rædselslagen, efter en ond drøm havde kigget forbi min søvn. En helt særlig person sendte mig en sang, som fik mig til at smile. Efter en times tid med en indre uro, faldt jeg atter i søvn. Imorges skulle jeg op kl. meget mørkt og ud af døren, efter lidt over en uges sygdom. Og jeg er stadig ikke engang frisk, så det var rigtig hårdt. Men jeg har holdt mig oppe og i gang ved hjælp af den sang, jeg fik tilsendt i nat. Jeg tror den sang bliver min nye powersong.

Lidt efter jeg kom hjem, kom min yndlings Pida forbi til the og snak.

Senere kom Sofie Ellen forbi og tegnede på min arm.

Lykke kom forbi og så sød ud.

Sofie Ellen var en naughty naughty (og en smule sadistisk) grrrrl.

Hun forevigede tegneriet og dækkede det til med film.

Men jeg fjernede filmen og så så min arm således ud. Det er lidt skævt, men det var også lidt meningen. Jeg er glad for resultatet, men jeg skal lige tage det til mig og vænne mig til det. Men jeg tror nok, vi skal blive gode venner, de sorte streger og jeg. Jeg glæder mig til, at "42" skal fyldes ud, men der går nok lige lidt tid. Måske helt op til et år, faktisk.

Ingen kommentarer: