MOMMALICIOUS 46

I forgårs havde min fantastiske mor fødselsdag.

Jeg gav hende en Elizabeth Arden mascara, for selvom hun er smuk, kan man jo altid pynte lidt ekstra.

Min lillebror var dødsens alvorlig under gaveåbningen.

Dernæst kæmpede jeg mod min søster, Nanna, i Just Dance 3.

Dét var vi perfekte til!Og til min kære mommalicious:

Du har været ved min side i 22 lange år, på godt og skidt. Vi har haft vores kampe og alverdens oplevelser med på vejen, men jeg synes, vi er kommet godt ud på den anden side. Jeg husker især den tid, da jeg var hjemløs, hjerteknust og havde det helt af helvede til... dér viste du, hvor godt, du kender mig. Du spurgte mig, om du bare skulle holde kæft, dertil svarede jeg "ja", og du holdte din kæft, jeg græd, og du nussede mig og holdte mig i hånden. Lige dét kan jeg huske, som var det igår. Og efter den oplevelse, er det som om, vi er kommet tættere på hinanden. Og det er jeg dig evigt taknemmelig for. Uden dig, var jeg ikke hvor, jeg er idag. Du har støttet mig alt hvad, du har kunne, og for det, elsker jeg dig ubegrænset. Jeg synes, du er en fantastisk superwoman-momma! Og jeg håber at vi får massere af gode år endnu.Knus+kram+kys,
din datter.

Ingen kommentarer: