THIS COULD BE PARADISE

Da jeg vågnede i mandags, tænkte jeg, at himmelen måtte være ulykkeligt forelsket, da der var både lyserøde skyer og regn:


Mandag aften gik jeg i sminke-humør på bedste barnlige vis. Jeg tog læbestift på, bare for at give mig selv et flyvekys i spejlet:Og sjovt så det da ud:

Tirsdag lavede min nabo, Anders, sen frokost til os:

Onsdag havde jeg fri, og cyklede ned til Pida i regn og blæst for at hente mit cigaret etui og en DVD-afspiller. Inde i mit cigaret etui, fandt jeg denne overraskelse:

Verdens mindste julekalender:

Og hov, inde i julekalenderen var der en besked fra Pida:

Der var også pletter på bordet i tirsdags:

Det var efter Anders' store kokkerering:

Idag har jeg været alle følelser igennem. Jeg er blevet forskrækket, har trådt én over tæerne, fået for sent besked om et møde, været øv over tidspunkt på praktik, og været ovenud lykkelig ved beskeden om, at jeg måske kan blive uddannet hospitalsklovn, da kommunen højst sandssynligt vil betale for den. Nu har jeg weekend, og jeg har lavet en plan for den:Nu vil jeg gå i seng og drømme gode drømme. Og hvis ikke det sker, er det da egentlig bare en rar tanke alligevel.

Ingen kommentarer: