EN GOD DAG

Jeg kom tidligt i seng igår, men jeg vågnede i nat efter en mærkelig drøm hvor, jeg var i terapi med alle mine Facebook-venner. Det var en mærkelig drøm. Efter drømmen var jeg vågen i små 2 timer, men til sidst faldt jeg i søvn.

Imorges fandt jeg verdens mindste pære i min frugtkurv.
Jeg mener... se lige hvor lille den er(!!!).


Frk. Nilsson var en nysgerrig kat.
Når jeg kigger på mine negle, glæder jeg mig helt til at modtage en kjole fra søde Ida Rie. Den skal hedde Café Latte.
Idag har jeg købt disse fine øreringe. Okay, på billedet er der kun én, men jeg har nu altså et par liggende. Og hårfarve, længe ventede D-vitaminer og marcipanbrød. Det gjorde jeg sammen med Lykke. Vi mødtes på Knuds Garage tidligere idag, drak kaffe og lagde planer til vi tog ud i kulden og tullede rundt og hyggede os i byen. Jeg handlede ind på vejen hjem, og hvor var det bare tungt! 5 poser/tasker, just sayin'. Jeg har stadig, flere timer efter, ondt i både arme og ryg.

Nu sidder jeg og drikker en kop kaffe af mit nye melamin krus til 12 kr. Det minder om dem jeg i forevejen har til 59 kr. stykket. På det nye står der bare ikke Rice i bunden, men det overlever jeg nu nok. Jeg har lige bestilt min første bog i flere år, på egen regning. Og imorges bestilte jeg Patch Adams og Klovn For Livet på DVD, men det var på min morfars regning - tak Moffe!  Jeg glæder sådan til at modtage pakker.

Det er lige gået op for mig, at det er tirsdag og derfor onsdag imorgen. Mig som gik og havde en mandagsfølelse i kroppen. Dér kan man bare se.

Ingen kommentarer: