MØDET MED HOSPITALSKLOVNEN FRU IB

Idag har jeg haft den kæmpe ære at gå rundt med Fru Ib på Kolding Sygehus, og det har været intet mindre en fantastisk og helt igennem magisk. Og jeg er nu helt sikker på, at det her hospitalsklovneri er det, jeg vil! Mine chancer for at blive taget i betragtning til uddannelsen i år 2012 er ikke store, men en lille chance er der. Og den lille chance tager jeg glædeligt i hånden! For klovn, dét vil jeg være! Selvom man godt kan blive noget udmattet af det. Jeg er i hvert fald udmattet bare af at gå med rundt og kigge på sæbebobler, røde næser og massere af smil og grin. Og Fru Ib så da stadig glad ud efter timers arbejde...


PS. Jeg har startet en indsamling til Danske Hospitalsklovne på Facebook, og da Facebook vrøvler, skriver jeg min grund til indsamlingen her:

Jeg har været så heldig, at jeg har fået lov til at gå rundt med en hospitalsklovnen Fru Ib en hel dag på Kolding Sygehus. Det var som ren magi. Hele dagen gik jeg rundt med et kæmpe smil fra øre til øre, fordi det var så fantastisk at opleve den måde Fru Ib tryllede børn og endda voksnes humør.

Og dét synes jeg er noget der skal støttes op omkring! Især da Danske Hospitalsklovne kører rundt udelukkende pga. donationer og fonde.

Giv et bidrag, så der kan blive råd til flere sæbebobler og røde næser!

Støt min indsamling ved at starte med at klikke HER!

Ingen kommentarer: