DRØMME, SCENARIER & ET BREV

Lige inden jeg vågnede imorges, drømte jeg, at jeg havde meldt mig syg og haft den mest fantastiske dag, men så vågnede jeg. Og selvom jeg ikke meldte mig syg, og tog på arbejde, har jeg alligevel haft en rimelig fantastisk dag:

Jeg har endelig lært at binde en turban, så sådan en havde jeg på idag.Og på min finger havde jeg min nye ring på, som jeg selv har designet og lavet.

Jeg smuttede ud af døren, og afsted på den lyserøde cykel i det smukkeste solskinsvejr. Hurra for forår! Nede i gågaden blev jeg mødt af sød musik. Tre mænd stod spillede på gaden. Den ene spillede saxofon, og da jeg gik forbi, gik han hen imod mig og blinkede lidt med øjet. Jeg små-fniste, og gik smilende videre. Ikke mere end højst 100 meter længere ser jeg så min eks' nye kæreste, for første gang i virkeligheden vel og mærket. Men det ødelagde på ingen måde mit humør, for hun var godt nok langt fra pæn. Jeg satte mig i cyklen igen og trillede hen til klubben. Idag lavede vi æsker, eller det vil sige, børnene lavede æsker og jeg hældte maling op.

Da jeg så kom hjem fra arbejde, lå der et brev fra min moffe i min postkasse:
At få tilsendt sjove udklip og en check til en fodbehandling, blive sammenlignet med Marilyn Monroe og tilmed få at vide, at man er en anden persons solskin - jeg mener; kan man forlange mere?

1 kommentar:

Frederikke Therese sagde ...

jeg er fan!
jeg er virkelig fan af Moffe!

<3