RIMELIG RO MED TILSAT LARM

Jeg er nu på min tredje uge med arbejde, og det går godt. Ungerne er søde, omend lidt langt fremme i skoene engang imellem. Jeg har ikke 'pjækket' én eneste gang, og jeg er kun kommet 5 min. for sent én gang. Det er en stor succes for mig, med henblik på mine tidligere vaner med at komme for sent og til tider slet ikke dukke op. Men det er hårdt arbejde, meget hårdt arbejde. Når jeg får fri, har jeg kun lige energi nok på kontoen til at cykle hjem og lave lidt mad, stirre ud i luften eller ind i en kasse, for så at gå i seng. Men når der er bare lidt mere energi på kontoen, vil jeg begynde at løbe igen. Denne gang med moderation, så jeg ikke får gener igen.

Det der med at ses med veninder har der heller ikke været meget af. Men det har der egentlig ikke været så meget af i lang tid, for jeg føler egentlig ikke det store behov for det. Og når der kun er en lille håndfuld mennesker, jeg har lyst til at bruge min tid på, er det vel heller ikke så vanskeligt at få til at køre rundt. Jeg har endelig fundet en rimelig ro i mit liv, og det vil jeg gerne bevare. Ikke al den drama og tøsefnidder. Slut prut.

Men men men, i lørdags var Maja i Kolding, og det skulle da fejres! Majas søde mor lavede mad til Lykke, Maja og jeg og leverede lige til døren! Hun smuttede desværre hurtigt igen. Vi hyggede os med god mad, vin og klamme sorte shots. Vi dalrede ned til Knuds, drak en øl, rystede måsen lidt til god musik og tog videre hjem til Sofia for at få et par øl mere, og så væltede vi ellers i byen:Søndag morgen (læs: eftermiddag) stod jeg op til denne puttetrold:

Og i min taske fandt jeg en masse glimmer, slik og en klovnemaske:

Jeg fik efter en del timers "jeg prøver virkelig at lette min popo og komme ud af døren", smuttet ned i netto og købt ind til lasagne:
PS. Skal det være helt umuligt og finde den originale sang 'Good Feeling' af Etta James, eller hvad!?

Ingen kommentarer: