TØSERNE, HJEMMET & LEOPARDEN

Jeg har påskeferie pt., og jeg n y d e r det i fulde drag!

Men i ondsdags var jeg sammen med Ida og H-MILF'en Neli, den lille Oompa Loompa som ikke kan stå stille nok til, at man kan tage bare ét billede af hende.

Vi var nede i den lokale Second Hand, Zappa, i 2-3 (fucking lange) timer for, tøserne skulle jo prøve halvdelen af butikken.

Efter næsten at være omkommet af kulde, ankom vi på en café hvor, vi varmede os på henholdsvis the, varm kakao og café latte.

Lige for tiden er jeg i gang med at rykke rundt og rydde op i hele min lejlighed. Og lige nu sidder der en lille ugle på en hylde lige ved siden af mig, og varmer sig fint under en lille lampe.Idag har jeg været ude og handle en masse lækkert.

Jeg har bl.a. købt ost og kanelknækbrød. Kanelknækbrøddet er for at stille min meget søde tand, og det virker sgu!

Blenderen blev fyldt med persille, peanuts og andre lækkerier.

Dét blev til en lækker peanutpesto.

Midt i madlavningen fløj der to turtelduer rundt ude foran mit vindue.

I blenderen kom der også proppet kidneybønner og soltørrede tomater i.

Dét blev til kidneybønnepostej.


Jeg fik også lavet min første humus nogensinde!

Og kyllingefrikadeller. Men det er nu ikke første gange, jeg har lavet dem.

Så nu er mit køleskab godt fyldt op med lækkerier til de næste par dage. Wuhu! Så kan jeg med god samvittighed dykke ned i en masse projekter, uden at tænke på at skulle lave mad.Og nå ja, jeg overvejer lidt at sælge den her smukke leopard frakke, da den strammer lidt over mine arme:


Ingen kommentarer: