FØRSTE GANG

Idag har det været strålende vejr, eller i hvert fald det meste af dagen:
Og for første gang i mit liv, har jeg kunne se helt klart uden at have briller på. Jeg har nemlig prøvet at gå med kontaktlinser! Det er en fantastisk følelse at kunne se! Fantastisk! Men puha, hvor var det svært at få sat linserne på første gang. I det mindste var jeg god til selv og sætte linserne på, og tage dem ud idag. I hvert fald nede hos optikeren. Herhjemme er det en anden sag. Jeg vil gerne have linserne ud for, jeg får ærligt talt lidt ondt i hovedet af dem fordi, jeg har en lettere avanceret bygningsfejl, og derfor skal linserne sidde på en helt bestemt måde. Og når de så glider og rykker rundt, har jeg det som om, jeg har drukket lidt for mange genstande. Åh, jeg håber, jeg kan få dem ud senere. Uden at blive hysterisk(!).

Jeg har forresten set sådan her ud idag:

Jeg har ondt i hele kroppen, og jeg har lidt ondt af mig selv, så jeg har forkælet mig selv lidt med kakaotoppe og kransekage til kaffen:

 Og igår fangede jeg denne lille frække fætter ude på taget:

Ingen kommentarer: