SIDSTE DAG

Idag er det min sidste feriedag. Øv, altså! Jeg kunne sagtens bruge et par dage mere. Min opgave gider ikke rigtigt laves, og jeg stresser enormt meget over det. I nat har jeg haft mareridt, så jeg er stået meget sent op for at være veludhvilet. Jeg har trasket ned i netto i regnvejr med duggede briller der ikke var til at se ud af, og købt mælk til kaffen og chokolade croissanter for det, havde jeg lyst til.

Nede i min postkasse lå der minsandten endnu(!) et brev fra min Moffe. Han går jo næsten helt i selvsving. Det burde jeg også gøre. Bare med min opgave.

Jeg har nu linet up med kaffe, før omtalte chokolade croissanter, vindruer, cigaretter og en tændt radio med alt for mange sport opdateringer (gå nu væk!). Nu skal jeg i gang med at lave opgave:


Frk. Nilsson skifter mellem at ligge i sengen og på sofaen og putte. Åh, hvor hun frister til, at jeg burde ligge mig hen putte med hende! Hov, nå, det var den der opgave, jeg kom fra...

Ingen kommentarer: