UPSIDE DOWN

Nu har jeg været syg i en uge. Jeg har haft halsbetændelse, været forkølet og igennem et halvt helvede. En hel uge! Puha. Da jeg var lille, elskede jeg og være syg fordi, det betød, at jeg måtte blive hjemme fra skole. Men nu hvor jeg pt. ikke skal stå op til noget bliver jeg lettere mentalt forstyrret (ja, mere end jeg er i forvejen) og ekstremt pyldret, når sygdommen rammer.

Og jeg har været så frustreret over manglen på energi som betød, at jeg ikke kunne få gjort nogen af de mange ting, jeg gerne har ville lave. Jeg endte med at få et manisk/panisk anfald forleden, tidligt om morgenen. Jeg kunne ikke falde i søvn fordi, tanker om hvad jeg burde få ordnet løb igennem hovedet på mig med en helt ulovlig fart. Yes yes, så så man lige mig splitte min lejlighed ad klokken lort. Det er sket mange gange før. Men det var dengang, jeg var "syg", og det er efterhånden ved at være længe siden. Og sikke en ubehagelig tilbagekomst. Jeg håber ikke, det er back for good. Nej, lad os bare sige, at det er fysisk sygdoms skyld.

Nu er det heldigvis ved at være ovre med sygdom. Jeg er ved at være frisk igen. Heldigvis. Men desværre har sygdommen vendt op og ned på min døgnrytme. Så nu er jeg besluttet på at pull'e en allnighter. Yes.

Men nok om sygdom. Jeg kan mærke, at sommeren er på vej. Eller er den allerede kommet? Jeg ved det jo ikke eftersom, jeg har været indendørs en hel uge. Men tanken om sommer gør mig glad. Jeg kan mærke, at jeg er virkelig glad. PFC, you know. Det er rart. Jeg føler, jeg har kontrol over mig selv. Ikke på OCD-måden, men på den gode måde. Måske har det noget at gøre med, at jeg har været stone cold sober i flere måneder, på nær lige én aften. Det giver klarhed. Og det kan anbefales! At holde mig på ædruvognen har givet mig et overblik over mit liv. Men det har også forårsaget, at jeg ikke er særlig social længere, da, som vi alle ved, danske unge drikker som et hul i jorden. Jeg vil ikke sige, at jeg ikke savner det. For det gør jeg da. Eller i hvert fald dele af det. Men jeg vil hellere have kvalitet fremfor kvantitet. Jeg har ikke lyst til at omgås en flok mennesker, jeg, sådan hånden-på-hjertet, vitterlig ikke har noget tilfælles med. Det er altid de samme historier. Historier om ligegyldige ting. Kvantitet og egentlig lettere trivielt. et gider jeg sgu ikke rigtigt tage del i. Så vil jeg hellere have noget kvalitets tid med mig selv. Det kan jeg godt holde ud. Jeg må indrømme, at jeg hygger mig utroligt meget i mit eget selskab. Nogen gange taler jeg måske lige lidt rigeligt med mig selv og Frk. Nilsson, men det går nok. Og det hele skal nok gå, for solen skinner ind ad vinduet, og på min fine kjole:


Og jeg har fået rykket rundt og gjort det hyggeligere ved min seng:


Og jeg har fået sat flere fine skyer op i min lejlighed:


Og så har jeg, ikke mindst, et godt overblik med udsigten fra mit "tårn"værelse:

Ingen kommentarer: