DUPONT & DUPONT PÅ JAGT EFTER REGNBUER

Dupont & Dupont bedre kendt som min mo(a)r og jeg. Og egentlig var vi på jagt efter provianter til min lillebrors 9 års fødselsdag i Tyskland. Men det var sodavand og slik i alle regnbuens alle farver, så på en måde var vi jo altså på jagt efter regnbuer. Her godkender mommalicious vores kæmpe(!) indkøb:


Og her er et close-up af kæmpe indkøb:


Efter vi fandt ud af Tyskland, drog vi mod Kollywood hvor, vi gik på Nicholai og spiste aftensmad, øko pizza med kartofler, rosmarin, ruccola og hvis trøffelolie (omnomnom) på Moffes regning (tak for mad, søde mand!):Efter aftensmad, gik vi mod min lejlighed, men blev afbrudt af vild regn. Da vi kom hjem sad vi og vendte verdens situationen lidt. Da min mor tog afsted, havde solen og regnen efterladt en gave:


Og som den vindueskigger jeg er, opdagede jeg lidt gule roser i personens vindueskarm:


Her er hvad, jeg har samlet til mig i løbet af dagen:


BANAN DRIK! (Hvor awesome er det lige?)


Dr. Pepper(!!!) som sendt fra himmelen:


Og og og, noget helt fantastisk:


Der var flot hele vejen igennem indpakningen:


Og helt ud-over-alle-grænser fabulous indhold:


Mens min mor stod og udfyldte sådan en jeg-køber-noget-i-dåser-eller-flasker-i-Tyskland formular, fik jeg øje på dem, og kom i tanke om, at min moffe havde fortalt mig om faster Thyra, som ligesom alle andre i familien var lidt bims. Fortællinger om faster Thyra har jeg altid været fascineret af. Og jeg kan især huske én der lød; hun havde én gennemgående farve i hvert rum af sit hus, og i hvert af de rum, lå der er en lille bakke, og på den bakke lå der pastelfarvede cigaretter i den pågældende farve af værelset. Så hver gang hun gik ind i et nyt rum, kunne hun have en cigaret i samme farve som rummet. Så der gik faster Thyra rundt i et rum med en matchende pastelfarvet cigaret, og lod som om hun røg på den, ja, for faster Thyra røg nemlig ikke, hun syntes bare, at det så så feminint og elegant. Er det ikke bare fint?

I min postkasse lå der en kuvert med et lille kort og en hund i:


- selvfølgelig fra Moffe.

Udenfor mit soveværelsesvindue var der lyserøde skyer:


- og sikke en perfekt afslutning på en dejlig dag!

Ingen kommentarer: