LOVE & PRIDE

I skrivende stund sidder jeg og rykker rundt på stolen, mens jeg synger højlydt med på Love & Pride af King! Jeg siger det bare. Okay... det gør jeg så ikke... jeg SYNGER det bare:


Look for rainbows,
it's cloudy.

Take your hairdryer,
blow them all away.Idag har jeg sat mit hår flot.


Det gør mig meget glad!


Og se lige en fancy hånd-pose. Lulz.


Og for ikke at forglemme; mine flotte nylakerede negle. Mint + glimmer = <3Og hov, endnu et postkort.


Fra Moffe. Selvfølgelig. Og som han selv siger det, er han vidst gået helt i selvsving. Men det gør nu ikke mig noget.


Maja burde snart komme til Kolding. Det bliver godt nok lidt sent, men hvad pokker... der er jo også en dag imorgen, right? 


Igår slog tanken mig, at jeg egentlig bare sidder og venter. 
Venter på kommunen... 
Venter på at min behandling er færdig... 
Venter på at jeg kan flytte...

Og den tanke bryder jeg mig ærligt talt ikke specielt meget om. Jeg gider sgu da ikke sidde og bruge min 'ungdom' på at sidde og vente. Åh, hvor ville jeg sådan ønske, at jeg kunne pakke alle mine ting sammen, tage Frk. Nilsson under armen og flytte ind i et kolonihavehus derovre i København. Jeg er sikker på, at hvis det ikke var for det økonomiske aspekt i og flytte, så havde jeg skedet på Kolding og behandling og så var jeg for længst skredet. Øv. Jeg savner København og mine venner. Men heldigvis ser jeg dem snart igen. Godt nok kun for et par dage, men jeg ser dem! Måske skulle jeg få noget ud af den ventetid, jeg er blevet foræret, yes?Ingen kommentarer: