MAGIC CARPET RIDE

Jeg er hjemvendt fra 5 fantastiske døgn i København! Og jeg tror, jeg vil lade billederne tale for sig selv:


Og så vil jeg lige tilføje et par punkter:

- Jeg har set mine meget(!) savnede venner.

- Jeg er blevet stoppet på gaden så mange gange af fremmede mennesker der har ville fortælle mig, at jeg så fantastisk dejlig ud, havde flot hår, god stil, lignede Marilyn Monroe og mange flere søde ting.

- Jeg har fest, smilt, grint, grædt og været helt igennem lykkelig.

- Jeg har trodset mine egne grænser, og jeg er gået alene ud på et dansegulv og danset en hel time. Og det var helt fantastisk! Lykke sagde, at jeg levede mig så meget ind i musikken og dansen, at hun næsten troede, at jeg havde taget drugs.

- Jeg føler mig levende! Og jeg vil for intet i verden glemme den følelse.

Ingen kommentarer: