REGN, SURPRISE & FORKÆLELSE

Imorges vågnede jeg op til dette syn:


Øseeeeeeendeeeeee reeeeeegn. Jeg vendte mig om og besluttede mig for at sove videre. Jeg var sur og skuffet. På regnen. Idag ville jeg gerne have fikset min cykel og have cyklet en tur i skoven. Sådan rent faktisk få noget ud af dagen. Men sådan skulle det åbenbart være. I stedet for har jeg prøvet og få ryddet lidt op. Men midt i det hele ringede Maja og sagde "Ja, det er godt, du rydder op for imorgen, får du besøg". Yes yes yes, Maja kommer og besøger mig imorgen. Vi skal på café og vende hele verdens situationen. Og vi talte også om at tage hjem til hendes mor, og hvis vejret var til det, bruge et par timer ved hendes pool med drinks og parasoller. Jeg håber sådan, det bliver godt vejr!


Jeg har haft marineret noget kalkunbryst, jeg fik på tilbud i Netto. Utroligt nok kunne noget rødvin, soja, citron og sukker få kalkun til og smage af noget. So I made a sandwich!


Igår fik jeg ordnet min seng, og fik lagt mit nye lagen (egyptisk bomuld, yes luksus <3 TAK MOR!) på. And believe me, det er lækkert og sove på!


Jeg har også fået farvet mit hår idag. Og det ser ud til at mine spidser burde blive klippet af.


Og sådan her ser jeg ud, au naturel. Ingen make-up overhovedet. BUM.


Mens jeg her til aften lå i min seng og læste lidt nyheder, opdagede jeg, at regnen var holdt op, og solen nu tittede frem. Det var så smukt, og dråberne der var blevet tilbage fra regnen, på vinduet over min seng, funklede som diamanter i aftensolens skær.

Ingen kommentarer: