SOMMERHI, GÅTUR OG ÆLLINGER

Idag har jeg sådan cirkus sovet væk. Jeg er helt kaput. Men et sted hen på eftermiddagen stod jeg op, tøffede lidt frem og tilbage. Jeg varmede nogle rester af lasagne fra igår, og biksede en lille salat sammen:


Efter jeg havde spist gik jeg i Netto og købte noget eddike for at komme af med bare lidt af den klamme røg-lugt der er i min lejlighed. Ja ja, jeg prøver at blive røgfri. Det skal nok gå godt. Nu er der i hvert fald kun rygning ud af vinduet, og jeg har skåret mit forbrug ned fra 20-40 cigaretter om dagen til indtil videre kun 3½ idag. Det kalder man da fremgang, gør man ikke?

Jeg bestemte mig for at gå ned til mit yndlings spot i Kollywood:


Jeg fik en smule sol på mine meget hvide stænger:


Nød synet af blomster i vandkanten:


Fik hilst på ællinger og en lettere overbeskyttende svane-mor:


Og da jeg kom hjem, så vejret knapt så godt ud:


Men det var en god tur. Godt med noget frisk luft!

Nu vil jeg se noget Gossip Girl og Sex And The City og prøve og komme lidt tidligt i seng for imorgen, skal jeg tidligt op og med min momma til Tyskland og handle ind til min lillebrors fødselsdag, og spise frokost på Moffes regning!

Godaften og snart godnat!

Ingen kommentarer: