TOKE FEST

Så i fredags ankom Maja til Kollywood. Jeg hentede hende på banegården, og gik vi næsten-hånd i hånd ned på Knuds sammen. På Knuds var der selvfølgelig en masse, vi kendte. Vi satte os ned til et bord, hvor Mia, Line og Sofia sad. Vi drillede Maja lidt med hendes kæreste, og besluttede os for at holde tøse-drinks-aften om torsdagen. Vi talte om at gøre det med et tema. Spice Girls blev nævnt, og Maja og jeg blev selvfølgelig hurtigt udpeget som henholdsvis Scary- og Ginger Spice. Men de andre kunne ikke enes, så den idé blev hurtigt droppet igen.

Jeg drak bare noget sodavand og lidt kaffe, mens de andre drak øl. Og Maja blev hentet af sin mor efter en times tid, men jeg besluttede mig for at blive der sammen med de andre tøser. Og før jeg vidste af det, var klokken blevet fire om morgenen, og jeg skulle op kl. 07.30. Fuck. Men jeg kom da op. Op til behandling og bagefter væltede jeg ned ad bakken fra sygehuset og hen til lægen, hvor jeg havde en tid. Jeg fik skåret en vorte af min ryg - sådan en der lignede et modermærke. Fy fan! Der var en kæmpe blodpøl på briksen, da jeg rejste mig igen. Men lægen var sød. Og jeg fik et par sting. Nu er jeg bare øm.

Jeg tog hjem fra lægen, og ved en 12-tiden væltede jeg ind i min seng og sov sådan cirkus helt til torsdag. Og torsdag var der tøse-drinks-aften:


Sofia blendede drinks med utroligt mange kerner i.


Maja fniste lidt. Eller også hostede hun.


Jeg prøvede og finde ud af mit bælte.


Maja så lettere suspekt ud.


Jeg tændte en cigaret.


Maja var glad for drinks.


Sofia kunne ikke sidde stille til musikken.


Maja lavede smeyes.


Men det endte med en finger...


Der var en drink uden forfærdeligt mange kerner i.


Så kom Anna forbi, og vi kiggede i alle de bøger Maja havde købt.


Maja blev ved, mens vi andre faldt fra.


Og Maja kløede sig lidt i armhulen. Og overvej lige at hun er iklædt en kjole(!)


Maja var for doven til at vaske sit glas, så hun hældte bare vin direkte i resterne af sin drink.


Her aner jeg altså ikke hvad der skete. Måske blev Maja sentimental?


Nå ja, vi holdte forresten picnic på stuegulvet, da vi ingen stole havde.


Så kom Mia og berettede om pøller.


Og fniste lidt.


Sofia så lidt mærkelig ud.


Og hov, så kom der en Jonas til TØSE-drinks-aften. Altså, vi hijack'ede ham fra en vi kendte, hæhæhæ! Han var flad af grin over en sms.


Maja sagde "næ næ næ næ".


Og Line kom!


Og Mia viste Jürge frem.


Jeg tror, Anna hørte på Jonas' knapt så troværdige røverhistorier.


Og så blev der danset til noget der nok har været 80'er musik!


Der blev diskuteret.


Sofia... sang? Fløjtede? Jeg ved det ikke.


Line så sød ud. Som altid.


Og så var der TO-TO-TO-TOKE FEST! (Syng "Toke fest" ind i alle sange.)


Vi drillede Maja. HÆHÆHÆ!


Og så var der skateboard-løb i gangen, med et festligt indslag af Maja.

Vi tog mod byen, og mine helt nye(!) sandaler gik i stykker på vejen, så jeg haltede hele vejen hjem, rundt om byen for at undgå glassår, og skiftede. Vi var lidt på Pitstop, hvor Sofia kom til at brænde en pige som blev meget(!!!) sur. Fack. Jeg fulgte Maja på pizzaria. Men på vejen gik vi da lige ind på et hotel og overvejede at leje et værelse. Men vi syntes 855 kr. var lidt mange penge. Vi gik på pizzaria, Maja fik sin pizza og så gik hun hjem til Sofia, og gik død. Hun gik så død, at Sofia endte med og sidde tre timer ude i regnen. Stakkels Sofia.


Imens var jeg til efterfest med guitar og sang.


Og jeg kom hjem engang ved 7-tiden om morgenen, efter at have gået hjem i øsende regnvejr. Jeg var ikke glad.


Se lige hvor vådt, mit hår blev!

Dagen efter vågnede jeg og ville gå ned med flasker og få handlet ind. Men guess what... det skete aldrig. Jeg tog hjem til Sofia sammen med Maja. Maja besluttede sig for at blive i Kolding endnu en dag. YES! Der var vi, hjemme hos Sofia, Maja og jeg, i mange timer hvor, vi bare chillede, mens Sofia var på arbejde. Efter at have ligget og set SATC i Sofias seng i en times tid, væltede vi ned til Sofia på hendes arbejde. Tex Mex, wuhu! Der spiste vi nachos med sombreros på, sammen med Sofias mor, Winnie. Det var skide hyggeligt. Sofia fik fri, og så væltede vi alle hjem til mig for at drikke et par drinks. Der blev sunget mange børnesange, inkl. en med en penis. Majas mor, Lone, kom også forbi til et glas sodavand, mens vi talte om teenage årene og alt det ballade der blev lavet dengang. Winnie og Lone tog hjem, så vi tøser kunne feste:


Sofia kunne ikke holde på noget som helst.


Maja lagde krigsmaling.


Og var lidt tosset.


Jeg fik et frisk pust.


Og flækkede af grin.


Maja... ja.


Anders, min nabo, var en kartoffel-fe.


Sofia nakkede min læbestift.


Og lignede en abe. <3
Og så fik de ellers amokka med og danse.


Maja og jeg delte en drink. (Siden hvornår er mit hår blevet SÅ langt og flot?)


Jeg gav et kys!


Vinen blev sat på bordet, og vi fik taget for os.


Why so serious?


Maja med bøllehat.


Fjolle-hat.


Sofia kløede sig lidt i øjet.


Og Maja var blevet fuld, så vi tog afsted mod Knuds. Maja væltede rundt og hilste på alle, Sofia satte sig i baren, og jeg... ja, jeg blev skubbet til siden med et slag lige ind på mit sår på ryggen af en mean-drunk aka. gammel veninde. Skide fedt.


Jürge stod i baren og gav Jonas lov til at stå der og spille sej i et par minutter.

Vi tog på et overfyldt Pitstop, og dansede og dansede og dansede, hilste på glade mennesker, fik kys, og dansede lidt mere.


Sofia tog sig en lille pause.


Men gik endnu engang til den.


Dog var der ingen der gik mere til den end Maja. Fuck... jeg har aldrig set Maja danse så meget.


Da jeg kom hjem engang lørdag morgen, havde jeg det sådan her.Tak for godt selskab og massere af fjolleri! Nu tager jeg lige en pause igen...

Ingen kommentarer: