HAN BURDE HENRETTES (DILEMMA)

De sidste to år gik jeg og sukkede efter et par solbriller hos min optiker. Et par vintage Christian Dior, kantede cateyes med guld og sten udsmykninger. Ren poesi i mine ører. Lyder de ikke smukke? Det var de også.

Efter to års sukken, besluttede jeg mig endelig for, at de skulle med mig hjem. Men det var altså først efter, de havde fået nye glas i. Glas med min styrke. Min optiker fik lavet et par glas, et par specielle glas til mig. De skulle jo have den rette farve. Jeg gik spændt og ventede i et par uger, lige indtil jeg fik den sørgelige nyhed om, at ham (ja, jeg går udfra, der er tale om en mand) der skulle varme stellet op ikke vidste, at de var vintage, derfor gamle og og gamle stel skal varmes mere op end nyere stel. Og det blev de ikke, så de knækkede. Mit smukke vintage Christian Dior stel knækkede. Det fik mit hjerte til at bløde. Og jeg er fast besluttet på, at manden der knækkede mit smukke stel, burde henrettes.

Min optiker fik opstøvet et par magen til i Canada, bestilte dem hjem, og efter mange lange uger kom de endeligt frem til Kollywood. I en størrelse mindre og den helt forkerte farve, og jeg elsker dem ikke. Suk, suk og atter suk!

Nu står jeg står jeg så i den situation, at jeg skal vælge et af disse tre stel:


Som jeg har været så heldig, at få lov til at låne med hjem af min meget søde optiker Lone Bang Nielsen fra Øjesten.


Disse er det par der er "magen til" fra Christian Dior, vintage.


Disse er også et par vintage Christian Dior.

Og disse er par nye fra Dita.

Jeg kan bedst selv lide nummer to og tre. Men jeg har svært ved at vælge...

Nummer to er vintage, og sidder med afstand fra ansigtet, og det er godt for at huden kan ånde. Men nummer tre har den smukkeste form og er bare generelt smukke.

Jeg har brug for DIN hjælp! Hvilket par synes du, klæder mig bedst?

2 kommentarer:

Malene sagde ...

Par nr. 3 ser mest fantastisk ud på dig!

Stine sagde ...

Synes klart nr. 1! Selvom de ikke er dem, du først havde ønsket dig, så klæder de dig bedst. Smukke, anderledes og unikke!