NEW TWENTYSOMETHING WORLD


Jeg har her på det seneste haft travlt med at dagdrømme, synge og danse, græde af glæde og føre planer ud i livet:


Jeg har for nylig nævnt, at min drømmefanger på en måde spøgte. Så nu har jeg lavet en ny.


Jeg har brugt;

En gren
Et stykke af min afdøde oldemors gamle blonde dug
Et par fjer der er fløjet ind af vinduet hos mig
Et legetøjs fly fra min Moffe, fra hans barndom
Et vedhæng med et øje, som har været en gave til én, der har stået mit hjerte meget nært
En ring (med min "birthstone"), som jeg har fået af en pige, jeg har gået på efterskole med

Jeg er selv meget tilfreds med min nye (langt mere personlige) drømmefanger. Især da den virker efter hensigten; ikke flere onde drømme til mig.


Jeg har kigget ud gennem et tildugget vindue,


og opdaget en meget tydelig regnbue på den anden side.


Jeg har været i Øjesten for at hente mine nye solbriller.


Og som en undskyldning for at der har været så mange problemer og forsinkelser fik jeg en bog.


Jeg valgte forresten et par solbriller fra Dior.


Nemlig dem her!


Jeg har takket ja til en invitation til min pap-farfars 70 års fødselsdagsfest.


Og det tror jeg, han var glad for, jeg gjorde.


Efter fødselsdagsfesten tog jeg hjem og hoppede ud af min flotte vintage blondekjole, i bad, og i en ny kjole. Jeg skulle nemlig have herrebesøg.


And boy, did I have a good time! Flot mand, hvidvin, smil, grin, fnisen, diskussioner om kunst og litteratur + uddannelse + at flytte til udlandet og meget, meget mere.

De sene aftentimer har sat sine spor i (og på) mig. Ikke fordi den flotte unge mand var meget sød. For det var han. Meget. Men fordi jeg følte mig som et ligeværdigt menneske overfor ham. Jeg følte mig ikke som den lille pige, hvis far ikke ville have hende. Nej, jeg følte mig sgu som en smuk, tiltrækkende og selvstændig ung kvinde med selvværdet i orden. And that, ladies and gents, was a first for me. Fantastisk følelse, intet mindre.


Dagen efter købte jeg en ekstra pakke cigaretter, røg 20+ styk og fik kvalme. Så jeg knækkede de sidste to cigaretter og stoppede med at ryge fra næste dag. Det var dog ikke så tilfældigt, da jeg altså havde planlagt, at jeg skulle stoppe med at ryge den søndag aften.


Og allerede mandag eftermiddag fik jeg lidt cheerleading fra Moffe.


Den mandag regnede det også en hel del.


Men efter regnen kommer solen = regnbuer.


Jeg fik spottet en HEL regnbue,


fra ende til anden.


Jeg synes, solens skær igennem de små dråber i luften var noget så smukt et syn.


Jeg smed tøjet og stak hovedet helt op mellem skyerne.


Og om aftenen fandt jeg Frk. Nilsson i min seng. Der lå hun og puttede med sine venner.


I torsdags modtog jeg igen cheerleading og et par skillinger til forkælelse fra Moffe.


Og igen i fredags.


Flotteste brev til dato. Med Pippi og hele svineriet.


Fredag aften besluttede jeg mig for, efter mange og lange overvejelser, at pakke mit farvefjernsyn væk. Jeg har nemlig en rigtig dårlig vane med at sætte mig ned foran flimmerkassen og se på ligegyldige serier i op til flere timer ad gangen. Og det er altså på ingen måde specielt produktivt. Så nu prøver jeg at se, om jeg kan blive mere produktiv uden fjernsyn. Eller ikke helt, for jeg har da sat mit gamle sort/hvid-fjernsyn frem. Ornli' old school.


And guess fucking what... det har allerede virket!

Hele dagen idag har jeg væltet rundt i mit lille bitte soveværelse i et forsøg på at lave mig et lille walk-in, eftersom jeg ikke har plads til alt mit tøj i mit garderobeskab. Efter jeg rykkede rundt, lykkedes det mig knap og nap og lige præcis at klemme et tøjstativ ind i mit lille bitte soveværelse.... dét, mine venner, kalder jeg for en masse succés!KNUS + KRAM,

Ingen kommentarer: