PINK CADILLACS AND UNICORNS

Sidste weekend tilbragte jeg i selskab med Vaike i hendes lejlighed et par kilometer fra Københavns centrum, med lyserødt blomstret tapet på væggene, rod i skufferne og en masse planlægning om at overtage verdensherredømmet.


Vi har haft vores kameraer fremme,


og Vaike har prøvet at forklare mig hvordan noget af det tekniske fungerer.


Vaike grinede fjollet af mig, da jeg udbrød, at himlen og skyerne var forelskede i hinanden.


Vi har mødtes med Aske, min gamle ven fra efterskole tiden,


og fik udviklet en form for symbiotisk OCD.


Vi har røget en masse cigaretter og Askes arkæologistuderende ven kom og kørte shots ned med os.


Aske syntes, han var sød,


men han syntes også en ung mand udenfor var sød. Så jeg udfordrede ham til at gå ud og give ham et kram. And so he did.

Vaike friede til Aske og han sagde ja, de krammede, og vi væltede videre ud i nattelivet. Vi tog en bus mod Drone - en sauna fyldt med hipsters, lange baner i kælderen og ej at forglemme den mest charmerende pessimist, jeg kender, Due. Due var garderobe-bitch, og da han fik fri, ville vi gå ud og få en øl sammen. Det skete bare aldrig. I stedet blev vi forfulgt af en homoseksuel grønlænder-stiv polak der kaldte os for bitches og hele tiden ville holde i hånden. Det var noget anstrengende. Men vi slap da væk fra ham efter at have lagt en plan om at løbe vores vej.


Vi satte os på en bænk ved Dronning Louises bro, og fik øje på to mennesker som sad præcist som en skulptur oven på selve skulpturen.


Aske tog mit kamera, løb over vejen, og spurgte om han måtte tage et billede af dem. Og selvfølgelig måtte han det. Jeg tror ikke, nogen nogensinde siger nej til Aske og hans elskværdige sind.


En stor del af mig ville ikke hjem igen, så jeg kom hjem meget sent natten til mandag.


Jeg lagde mig ned,


og lukkede mine øjne, til


Frk. Nilsson hoppede op i sengen og ville putte.


Det ville jeg også gerne. Altså, putte. Hellere putte end at sove og drømme dumme onde drømme.

Ingen kommentarer: