LINSEBØFFER & ÆBLEKAGE

Jeg er lige hjemvendt fra en uge som feriebarn i Hovedstaden. Det var en god, lang, lærerig og hård uge, som jeg vil berette om en af de kommende dage. Men før jeg tog afsted:


fik jeg kort fra Moffe.


Og jeg blev interviewet af nogle socialrådgiver studerende, om hvordan det var at være på kontanthjælp med en diagnose som "side dish". De var skide søde, og syntes jeg var god til at fortælle åbent om mit liv. Og nå ja, så fik jeg da også lige en stor lækkert kurv med alt muligt godt fra livet som tak.


Jeg havde også leget lidt med noget hvid baggrund i min stue.


Og prøvet mig ad med at lave linsebøffer. De var ikke så vellykkede igen, så det er en ommer en anden dag.


I kurven fra dem der interviewede mig var der en pose med æblerr. Og da jeg ikke spiser æbler, fordi jeg synes, de er sure og gør ondt i maven, lavede jeg en æblekage - because when life gives you lemons... you get the picture.KNUS + KRAM,

1 kommentar:

Lykke sagde ...

Orh, jeg kunne godt spise æblekage. Med makroner og flødeskuuuum!