THE QUEEN OF SLATS


I fredags regnede det vildt og voldsomt,


så jeg blev indenfor hele dagen og fik tiden til at gå med at rydde op.


Til aftensmad fik jeg alt godt fra køleskabet og et glas rødvin.


Sebastian Simon kom og dansede rundt,


og drak drinks lavet af alle slatterne fra mit barskab.


En lettere utilfreds Line kom også ind forbi,


og var sur.


Sebastian Simon overtalte mig til at iklæde mig all black.


Og jeg satte mit hår fint op. Selvom det altså er lidt svært at se hvor flot, det var sat.


Sebastian Simon gad ikke have taget flere billeder,


men jeg fik alligevel hapset et par stykker af ham, mens han sad og svingede med håndleddene,


og fik forklaret Line hele verdens situationen.


Jeg prøvede og fylde min lille taske med alverdens ting og sager.


Jeg blev en kende fuld,


og løb frem og tilbage i min lille lejlighed,


krammede med Sebastian Simon,


der også ville kysse mig.

Kort efter tog vi to divas ud i nattelivet og stod alt for længe i kø, dansede og drak en del øl og lyserøde drinks. Vi væltede rundt på gaden og mødte mange mennesker. Jeg endte hjemme hos Andreas, hvor jeg faldt i søvn på gulvet ved siden af hans søde hunni. Jeg vågnede dog op i hans seng lørdag formiddag med de mest forfærdelige tømmermænd nogensinde. Men Andreas var sød og nussede om mig, mens han grinte lidt af mine "jeg drikker aldrig igen" udbrud og serverede kaffe på sengekanten. Vi talte om alt og intet i et par timer, indtil han engang hen på eftermiddagen valgte og sende mig ud på en walk of fucking shame. Gyngede rundt på gaden kun iført udtværet make-up, underkjole, en frakke og lidt for høje hæle. Thank god for at jeg tog en stor frakke på, THANK GOD! Derhjemme klikkede jeg mig ind på Netflix, krøllede mig sammen på sofaen og så film:


"There is no such thing as just a job.
Anything that takes up your time takes up your life.
What if you never do anything that you think is important?"

"It's not a fantazy, it's a plan."

Jeg så Flakes og forelskede mig i hovedrollernes lille univers og især i Zooey Dechanels skæve og farvefulde garderobe.


"Why I deserve to be punished. I have misbehaved. 
Some adjectives that could be used to describe my behavior...
include bad, naughty, mischievous, nasty and downright inconsiderate.
I should know better than to talk in class.
My mother always taught me not to talk too much... 
and when I did, she used to spank me. 
She'd spank me so hard that it hurt. 
In conclusion, I have learned my lesson, and I promise not to misbehave in the future. 
But if I do I will gladly accept any punishment you choose to hand down."

Bagefter så jeg Pretty Persuasions og ja, jeg lettere mundlam over filmens handling.


Frk. Nilsson lagde sig op ved siden af mig og så sød ud,


så jeg nussede hende,


og så blev hun glad.


Idag har jeg haft tømmermænd på 2. dagen og plejet dem med lækker morgenmad,


og kastet mig ud i at lave Dahl for første gang. Omnomnom.


Imorgen starter jeg op på min hverdag med intensiv træning igen, efter at have været meldt syg med stress i et par uger. Held og lykke til mig og min stakkels krop der stadig er øm efter fredags vilde udskejelser - jeg leger aldrig "THE QUEEN OF SLATS" igen! Aldrig nogensinde!KNUS + KRAM,

Ingen kommentarer: