IT'S AS EASY AS 1-2-3-4; THERE'S ONLY ONE THING, TWO DO, THREE WORDS FOUR YOU... I LOVE YOU.


I anledningen af Valentines Day, har jeg haft besøg af Vaike! Vi ville gå all in on Lady og Vagabonden style, men da ingen af os bryder os om specielt meget om kødboller i tomat-smat, byttede vi det ud med spaghetti bolognese i stedet. Vi har ligget i sengen og snakket til langt ud på natten, stået sent op, spist pizza og endda klistret skæg på overlæben og hoppet ned i byen til Gentlemens Night med Asti og sød musik.Jeg glæder mig som et lille barn til at have Vaike i nærheden, når jeg flytter til storbyen. Måske kan vi ikke få alle vores drømme om kæmpe slotte, photo booths, badekare og prinsesse værelser opfyldt, men i det mindste kan vi få hinanden i hverdagen.

Så kan Vaike minde mig om, at jeg BADASS BITCH ved at sparke mig lidt i min fysiske røv fremfor at sende mig tekster som disse:KNUS + KRAM,

PS. Jeg krydser mine fingre for, at du får en god første dag imorgen og at alting flasker sig. Jeg tror på dig! Og hvis du selv mister troen og falder, griber jeg dig.

Ingen kommentarer: