WE SHOULD ALL START TO LIVE BEFORE WE GET TOO OLD. FEAR IS STUPID. SO ARE REGRETS.

Kl. 18.03 lørdag aften, bedst som jeg stod og prøvede på at smide noget mad til mine tømmermænd ned i en kurv i den lokale Netto, ringede min telefon. Det var Andreas... troede jeg, men det viste sig at være en gut ved navn Martin som mest af alt lød som en telefonsælger; "Andreas siger, at du er the person to go to, hvis man skal klædes ud, og det skal vi, Andreas og jeg. Vi skal til fastelavnsfest og du skal med!"...


Først sagde jeg egentlig nej, men det blev ikke godtaget. Halvanden time senere havde jeg købt ind, været i bad og smidt en krigsmaling i fjæset.


Jeg fandt et par ører,


og et kækt smil frem.


Og en alt for lille kjole med åbenbart indbygget push-up funktion.


Mit kælenavn for aftenen blev til Slutty Mouse.

To timer efter opkaldet sad jeg solidt plantet i en stol hos Andreas med en cider i hånden og et alt for stort shot tequila foran mig, mens to halvnøgne mænd rendte rundt om mig og kokkererede. What a sight for sore eyes! Vi fik spist noget lækker mad og smidt et par genstande indenbords. Inden længe stod vi hjemme hos mig. Jeg stod foroverbøjet nede med hovedet nede i en skuffe, mens jeg ledte efter noget sytråd, fandt det, vendte mig om, og BUM! Der stod to halvnøgne mænd midt i min lillebitte lejlighed. Efter et par sting og stik i fingrene...


stod der nu to hulemænd foran mig


og humpede hinanden.


Eller også dansede de?


Det hele står lidt uklart i min hukommelse.


Men én ting er sikkert; jeg har sjældent haft det så sjovt! At rende rundt med en hulemand i en hundesnor og danse til man er drivvåd af sved, savl og diverse og falder om af ren udmattelse med en ekstra 5'er i lommen... dét er lige noget for mig!

Og nå ja, forresten, så blev jeg da også lige kåret som kattedronning:


Og nu vogter Lars over min krone.

KNUS + KRAM,

1 kommentar:

SkyDK sagde ...

Superfed aften! Tusind tak, det ville aldrig være gået uden dig :)