MICHELLE VOLQUARDS HANSEN, MARINA RINALDI, PEEPERS DENMARK & OVERRASKELSER.

Den sidste uges tid har været så ekstremt overvældende og fyldt med gode oplevelser for mig. Og nogle af dem vil jeg gerne dele med dem af jer, som har lyst til at læse om dem:


I mandags stod jeg model for den meget talentfulde design studerende Michelle Volquards Hansen. Udover at lave det lækreste tøj, er hun tilmed en fantastisk sød og meget beskeden ung kvinde, som jeg er meget glad for at have mødt. Jeg synes lige, I skulle tage og tjekke hendes nye (men vist nok ikke helt færdige) hjemmeside ud!

Billederne er forøvrigt taget af min gode og meget dygtige ven Nicklas Due. Jeg vil i et senere indlæg gerne vise jer en masse sjove "behind the scenes" billeder fra en god og lærerig dag i et fotostudie - for mit vedkommende en første gang.I onsdags var vi så alle, sammen med PEEPERS DENMARK teamet inviteret til et eksklusivt event i Marina Rinaldis nyåbnede butik i København.


Her viste Uffe Burchard hans idé om sammensætningen af nye trends for kurvede kvinder.


Han virkede meget begejstret


for de smukke modeller,


som bar det lækreste tøj,


mens Uffe pillede næse.


Jeg var vild med dette sæt. Især tasken!

Og "pyjamas dragten".


Her er en kollage af billeder fra eventet, som jeg har nappet fra PEEPERS DENMARKS Facebook side! Hvis I ikke allerede har været inde og synes godt om siden, synes jeg, I skulle gøre det!

PEEPERS er et fantastisk koncept og agency - en samling af fantastiske personligheder der gør et kæmpe forskel og et utrolig vigtigt stykke arbejde! Og så er jeg fra og med idag officielt en del af deres bloggerteam. Jeg kan ikke beskrive hvor beæret jeg er over at få lov til at være en del af noget så stort og vigtigt. Ja, jeg begyndte sgu at græde, da jeg så mit navn på deres side. Og igen nu, hvor jeg skriver det ned sort på hvidt.

Jeg vil gerne takke Marina Rinaldi og PEEPERS for en fantastisk aften med lækkert tøj, godt selskab, macaroons i munden og champagne i glasset!


Og nu jeg er så godt i gang,
vil jeg med stor glæde gerne annoncere
min første giveaway nogensinde! 

I, mine kære læsere, kan vinde en lille goodiebag 
med macaroons og champagne fra Marina Rinaldi eventet.
Så vil jeg håbe, at vinderen vil skåle for alt det gode i livet!

Alt I skal gøre er at skrive en kommentar til dette indlæg
med jeres navn og email, 
så kontakter jeg vinderen,
når jeg har udtrukket en på onsdag d. 27 marts.

Held og lykke!


Selvom der udenfor mit vindue er et land bedækket med sne og kulde, er der dejlig lunt, fyldt med solskin og kæmpe smil på læben i mit lille hjem.


KNUS + KRAM,
KYS OG TÅRER,

PS. Jeg vil også gerne lige takke alle der støtter mig - min familie, mine venner, såvel som mine læsere. Uden jeres støtte, peptalks og søde ord, ville jeg aldrig komme nogen steder. Så tak, af hjertet tak!

16 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du er så hyggelig Mie :-) Og bestemt også en fabelagtigt smuk model! Glæder mig til at drikke kaffe med dig en skønne dag..

De varmeste hilsener
.....

Anonym sagde ...

Smukkeste Maja. Du fortjener det hele, og mere til! Kys

Mie Maja sagde ...

Sikke nogle dejlige kommentare! Jeg ville ønske jeg kunne svare tilbage på dem, men det er lidt svært, når de er skrevet anonymt ;)

Mysling sagde ...

Nu har jeg luret din blog i en evighed (ja, OG din BM profil) og er sådan helt i en anden verden, fordi jeg endelig er blevet sådan HELT rigtigt præsenteret for kurvede kvinders skønheder.. Mange tak for det <3

Charlotte Mai jacobsen sagde ...

MACAROONS <3

cherrypink90@hotmail.com

Lizzie sagde ...

Totalt fedt projekt! :D

frostedelisabeth@yahoo.dk

Anonym sagde ...

Lækkert!
Caroline Eriksen
carolineeriksen95@gmail.com

Anonym sagde ...

vaikesseatbelt@live.dk

Mette Kruse Clausen sagde ...

Jeg er SÅ stolt af dig - you go my girl!

Mette@kruseclausen.dk

Charlotte sagde ...

Kære Mie-Maja
Jeg er en af de typer, der er ufatteligt dårlig til, at kommentere på blogs/blogindlæg. Jeg kender til din blog gennem BM, og har læst med helt tilbage fra dit brud, og forfærdelige oplevelse(r), som jeg iøvrigt synes du har været meget modig, at melde ud om!

Jeg føler selv, at jeg kan relatere til mange af de tanker du har, og desuden er jeg ret så jaloux, over dit forhold til din bedstefar.. Jeg ville ønske, at jeg havde det samme! :)

Dejligt med en give-away, og dette er forhåbentligt starten, på flere blogkommentarer, fra min side af, for du gør det rigtigt godt! Jeg tror vi er mange, der spændt følger med :)

Kærlig hilsen, Charlotte

Charlotte sagde ...

Hov, min mail er Andersen.charlotte@yahoo.dk :)

Estholm sagde ...

Mie Maja. Dit dejlige struttende kvindfolk.

Du ved det nok ikke, men jeg følger med i dit lille univers, fra sidelinjen. Om du så svæver rundt med Frank Sinatra og cocktails eller Pippi Langstrømpe og pandekagetårn.
Du er lyseblå og gul, du er lyserød og sølv.
Du er cigaretten kækt i trutmunden og læbestiften på skjorten.
Du er en ny "Emma Gad", og du er de dårlige manerer.

Du er en epoke i dig selv og det glæder mig sådan at verdenen udenfor får lov at ser med og giver dig den anderkendelse du behøver og fortjener. Du er enspænder, og en stor kærlig favn.
Du er stor hvid perlekæde. Bedårende.

Du er fantastisk kreativ, varm, blød, krydret, glitrende, besat, gennemført, sårbar og stærk.
Jeg elsker at have dig på mit hold- Holdet af ekstreme damer.

Estholm

Anonym sagde ...

Hej Mie Maja

Det er først idag jeg har fået øje på din blogg, og jeg vil sige at det er dejligt at der er nogen der skriver om curvede kvinder og giver ihverfald mig inspiration til hvad tøj man kan købe og samtidig se godt ud.
Hilsen
marianna

Sofie sagde ...

Kære Mie Maja,

Først et stort tillykke med dit nye blogger job, som en del af deres job team hvor er det stort! Jeg ville også trille en tåre eller to, hvis det var mig der var så heldig! :)

Skøn blog du har <3 Hvis du får tid og lyst, ville jeg blive glad. Hvis du læste min www.shinelikeastar26.blogspot.dk

Jeg var inviteret med til dette skønne event, at den dejlige blogger Marylins Closet, men der dukkede noget uventet op og jeg måtte melde fra - ØV!

Derfor håber jeg at have en lille vinder chance!

Held og lykke frem over :)

Knus
Sofie
Shine like a STAR bloggeren

Sofie sagde ...

Mail. soifemohr18@hotmail.com :)

Sofie sagde ...

Ej det kører bare ikke for mig i dag ;) sofiemohr18@hotmail.com