ONE SMALL STEP FOR A WOMAN, ONE GIANT LEAP FOR THE CURVY LADIES.

Jeg har lige så længe, som jeg kan huske, haft et ret dårligt forhold til formen på min krop. Ikke kurverne i sig selv, men nærmere den måde de har valgt at udforme sig på:
Knækket lige der midt på mine hofter. Utallige gange har jeg bandet og svovlet over hvorfor jeg dog ikke kunne have den perfekte form - helt fyldige hofter. Til trods for at ingen andre nogensinde har kommenteret på lige præcis dét. Men nu må det altså være slut! Nu hvor, hvad jeg vælger at poste på min blog og ytre mig om, popper op på mange fleres skærme end hidtil. Det er et kæmpe spring for mig, at vise min uperfekte perfekte krop frem på denne måde - så sort på hvidt. Og så endda som en midlertidig fast del af min blog. Jeg er da for vild, som mine kære moder ville udtrykke det!
Dette er min måde at hylde mig selv, 
idag, imorgen, min fabulousness, 
PEEPERS DENMARK, alle kurvede kvinder 
(de store størrelser, såvel som de mindre) 
og mine fremtidsudsigter på!

SPRING + HOP,

PS. Har I lyst til at vinde en goodiebag med macaroons og champagne, så lige husk at deltage i min giveaway lige HER (nederst på siden)!

Ingen kommentarer: