INSPIRATION: THE NU PROJECT

For noget tid siden faldt jeg over THE NU PROJECT (link med yderligere information), og jeg blev straks yderst betaget over alle de smukke og ærlige fotografier af ægte kvinder:


Indtil videre har THE NU PROJEKT kun været rundt i Nord- og Sydamerika, men hvis de kom et smut forbi Danmark, ville jeg hellere end gerne op. Det ville være mig en sand ære at deltage i noget så stort, positivt og smukt. Hvad med jer, kære læsere, ville I turde stille jer frem og lade en fotograf fange et så ærligt, intimt og måske endda lettere ømt øjeblik af jer?


KNUS + KRAM,

3 kommentarer:

Tibbe Smith sagde ...

Det kunne jeg absolut! Er glad for at have set dette indlæg, det er virkelig smukt at se disse kvinder (og et par mænd.)

Cheap Ass sagde ...

Det er fedt de tør, men jeg kunne aldrig gøre det

Ann Sophie Hansen sagde ...

Det ville være et stort skridt for mig, at skulle posere nøgen for en anden, men jeg tror bestemt, at jeg ville gøre det!