PROJEKT 365: FØRSTE 30 DAGE

Jeg vil gerne dele en bid af det meget krævende projekt, jeg er i gang med og har valgt at dedikere et helt år til. PROJEKT 365. Det er ret simpelt; 1 selvportræt hver dag i 1 år + et par ord om selve dagen. Det er godt nok et noget mere omfattende et projekt, end hvad jeg først havde antaget. Og jeg er langt fra tilfreds med hver eneste dag, men det er en udfordring og en process. En process for at lære mig selv bedre at kende, både som menneske, men så sandelig også som kvinde, fotograf, model og "kunstner" (ja, det ord har jeg lidt svært ved at bruge, når det omhandler mig selv).

Nå, men here goes nothing:
 

KNUS + KRAM,


PS. En del af projektet indebærer jo, at jeg kun kan udvælge et fotografi pr. dag,
hvilket jeg har ret svært ved, så jeg laver lige et indlæg med fraklip om et par dage.

Ingen kommentarer: