SEND ME A POSTCARD, DROP ME A LINE, STATING POINT OF VIEW. INDICATE PRECISELY WHAT YOU MEAN TO SAY. YOURS SINCERELY, WASTING AWAY.

Jeg har på det sidste modtaget et overflod af breve fra Moffe; nogle med klovne,

film anbefalinger,

komiske sætninger,

og en smart David Bowie.

Og for en gangs skyld har jeg også skrevet et brev til ham; nemlig et fødselsdagsbrev!

Andre breve var med vræleri, søde ord,

og lister.

Han ringede forøvrigt forleden og fortalte mig, at jeg skulle bemærke frimærkerne på det brev, han lige havde smidt i postkassen; de var nemlig til ære for Frk. Nilsson.

Og Frk. Nilsson, ja... hun gav vidst ikke så meget for de sorte katte.

Inde i kuverten lå der mange ting.

Blandt andet en hilsen, et par danske frimærker,

Lidt inspiration,

og en sjov bemærkning. Forresten, Lars er hjorten der hænger på min væg, som Moffe har givet mig.

Moffes forslag til hvordan en walk-in garderobe kan sættes sammen.

For ja... jeg skal flytte! Jeg skal flytte til Hovedstaden! Det har været min plan i en del år efterhånden, og nu sker det altså snart! Da jeg gik fra på posthuset, efter at have sendt min opsigelse rekommanderet, kneb jeg en lille tåre, fordi det var starten på slutningen af et langt kapitel i mit liv. Jeg gik tilbage til en lejlighed, en lejlighed der snart ikke er min længere, med solskin som min følgesvend. Jeg gik og tænkte over hvor meget der er sket i mit liv, siden jeg flyttede ind for knap 4 år siden; and that's a whooooooleeeee lotta' stuff! - en længere historie, jeg vil fortælle på et andet tidspunkt. Men pointen er, at det gik op for mig hvor meget jeg er groet de sidste 4 år; jeg har groet så meget, at jeg ikke længere kan leve i DKs mindste lejlighed i lille Kolding længere! Jeg er spændt på hvordan jeg skal få organiseret en flytning og hvad fremtiden vil bringe mig!


Og fordi det jo er så dyrt at flytte (og fordi jeg har så, så, så mange ting), har jeg lavet en lille separat blog med ting, jeg gerne vil sælge; jeg vil løbende poste flere ting - indtil videre ligger der lidt på bloggen lige her!


KNUS + KRAM,

Ingen kommentarer: