SOMETIMES LIFE CAN TASTE SO SWEET, WHEN YOU SLOW IT DOWN. YOU START TO SEE THE WORLD A LITTLE DIFFERENTLY, YOU TURN IT UPSIDE DOWN.

  
Ørehængeren ovenfor er lavet af en lille flok halvgamle (eller halvunge?), småberusede og meget dygtige drengerøve, jeg kender. Tjek resten af deres musik ud lige her!

Efter en længere snak om karma, Buddha og alt det ind imellem med min søde boss Mica, har jeg funderet en del over hvordan livet og endnu vigtigere; livsglæden, nu engang hænger sammen. Jeg bed mig især fast ved, at Mica sagde, "du er karma". Jamen okay, så vil jeg altså også være god karma! Derfor er jeg gået i gang med en nyt- og til tider lettere grænseoverskridende tiltag i mit liv. Jeg vil gøre flere gode ting for mine medmennesker; familie og venner, såvel som fremmede. Jeg vil bringe den hjælp, jeg nu engang kan tilbyde. Selv i situationer hvor jeg normalt er ganske tilbageholdende...

For at give et eksempel, sad jeg forleden dag i toget mellem København og Kollywood - en mand spurgte alle i kupéen, om de kunne låne ham noget internet, da han havde brug for at få kontakt til nogen over Facebook, da DSB havde lavet nogle ændringer i køreplanen og han pludseligt stod og ikke kunne nå den sidste bus hjem. Alle kiggede rundt, mens de næsten fløjtede (på den der måde som folk gør, når de åbenlyst ignorerer noget). Jeg selv kiggede noget tøvende rundt og tænkte, at det fandeme ikke kunne være rigtigt... og så tilbød jeg ham, at han kunne låne min iPhone. Han blev utrolig overrasket, selvsagt rimelig glad og begyndte lystigt at fortælle mig, at han havde taget navneændring med numerologi, spurgte til mit navn og fødselsdato, talte lidt om astrologi og smilede til helt op over begge ører.

Og nå ja, så har jeg da også doneret en sølle 50'er til en sød ung forfatter ved navn Sigurd. Han er i gang med at skrive sin anden roman, og finanserne hænger ikke helt sammen længere, derfor har han gang i noget der kaldes for en crowdfunding. Hvis I har lyst til at læse lidt om Sigurd og hans projekt, samt evt. at give ham en mønt med på vejen, kan I gøre det lige her!


Dette er et af de bedste tiltag jeg længe har gjort,
og det kan varmt anbefales!

Dette er et magasin, jeg snuppede fra Marina Rinaldis butik, da jeg var til det event, jeg fortalte om for et par indlæg.

Udover et magasin, fik jeg også en lille goodie bag med derfra,

hvori der gemte sig det fineste lille silketørklæde.

Med det samme mine øjne mødtes med det fine, bløde og farvestrålende silke, vidste jeg, at det ville være perfekt til at binde i håret her til foråret og til sommer for that matter.


Og sammen med et par selv-glitrede cateye solbriller,

og en fin kjole... ja, så kan det jo ikke gå helt galt, vel? Hvilken bedre måde at gå foråret, solen og fremtiden i møde...


Og i anledningen af at foråret endelig har tittet frem;
(ja, det var fandeme da også på tide, hva'?),
vil jeg annoncere endnu en giveaway! 
Denne gang kan I vinde en lille goodie bag,
magen til min fra Marina Rinaldi eventet.
Et styks silketørklæde, dog i denne farve:
   Alt I skal gøre er at skrive en kommentar
til dette indlæg med jeres navn og email, 
så kontakter jeg vinderen,
 når jeg har udtrukket en fredag d. 12.
Held og lykke!


SOLSKINS PUSS,

6 kommentarer:

Sofie sagde ...

ELSKER din BLOG <3 You rock girl :) sofiemohr18@hotmail.com

Lisa sagde ...

Sender en solskinshilsen fra Odense - skønt tørklæde og ja, man kan kun blive i godt humør af tørklæde og solbriller.

Puk sagde ...

Det ville passe så godt i mit lille lyserøde hjem <3

birdizzle@gmail.com

Nana Maria Christensen sagde ...

Sikke en fed blog; jeg følger med :D

bedste forårs hilsner nana,

nana.maria.christensen@gmail.com

Anonym sagde ...

Jeg elsker at du er så smuk at se på og skriver så finurligt. Nu har jeg stalket dig længe nok uden at sige hej, tror jeg.
Hilsen Cecilia fra BM ;D

SanktaCecilia[NOSPAM]@gmail.com

SARAHH sagde ...

UH, give aways. Det er så rart.

Sarah Hansen,
shakemyleg@live.dk


mys :)