YOU DON'T NEED BETTER ORGANIZATION. YOU NEED TO GET RID OF YOUR USELESS SHIT.


Min computer er noget bras som går ud i tide og utide. Mit liv er noget af et kaos, og jeg er rundt på gulvet konstant. Og derfor har mit bloggeri stået på standby den seneste måneds tid. Der sker noget nyt hele tiden, næsten hver dag. Jeg har svært ved at følge med, og jeg er fyldt med følelser. Alle følelser. De definerede, såvel som de udefinerede.

Men jeg lever altså stadig!

Og jeg har været til min lillesøsters konfirmation.

Her havde min mor "hyret" mig som fotograf,

så jeg fik min lillesøster til at fjolle,

og tog fine billeder af hende.

Endda også sammen med min mor og hendes far.

Der blev grædt,

holdt tale,

skrukket (is that even a word?) for vildt over lille Max,

og taget familie portrætter.
Jeg har været i Vejle og caste modeller for PEEPERS AGENCY.

I vejle boede jeg også på hotel

med jordbær, bobler

og min boss.

Som i øvrigt var meget forundret over alle boblerne i sit glas.

Jeg var bare glad for at drikke dem.

På hotellet var der en fantastisk buffét,

en meget skummel regning,
liveband - med deres største fan og en masse 40+ (minus) mennesker der havde drukket en flaske vin eller to hver. Det var ekstremt underholdende.

Jeg har fået 1,

2,

3,

4,
5! breve fra min Moffe.


Jeg har haft søgt ind på min drømmeuddannelse som hospitalsklovn. Jeg blev 1 ud af 14 der blev inviteret til en optagelsesprøve. Jeg synes, det gik rigtig godt, på trods af at jeg var ved at dejse om af nervøsitet. Desværre gik jeg ikke videre, og det er jeg selvsagt ret ked af. Faktisk helt enormt meget, som Moffe ville sige det.

Jeg har haft kidnappet en lille Jesus-lignende mand hjem til min seng.

Og jeg har haft en fræk date med en brandmand

der hev mit kamera frem
og fotograferede mig.

Og Sofie Ellen har rejst langt for at besøge mig (jaja, ikke kun mig, men den idé er jeg nu ret nede med).

Hun gav mig besked på at hive en cocktail kjole frem, og så ville hun medbringe cocktails. Yeah, right! Det endte med billige bobler fra Tyskland og 90'er fest,
hvor Line også tog med iført min t-shirt. (Får jeg den nogensinde igen, Line? Hahaha.)

Jeg har nydt en solnedgang,

eller to. Måske endda flere. Og jeg er stadig vedholdende med mit PROJEKT 365:

Om lidt kommer min mor med morgenmad, ny computer og flyttekasser. Så skal jeg smide ud og pakke ned. Jeg skal også pakke en kuffert, for på onsdag drager jeg mod Hovedstaden for hele 11 dage - programmet består af at lægge min hjerne på en hylde og have et brag af en fest til DISTORTION, et par dates, ses med venner og bekendte, til møde med PEEPERS og nogle af vores samarbejdspartnere, et event - igen med PEEPERS og i det hele taget bare prøve og nyde livet!KNUS + KRAM,
PS. "Fight for your man" - Ple-eeeese, gurrrrlfriend! Jeg gider da ikke konkurrere mod nogen, jeg på ingen måde ser som en værdig modstander. Og så om noget der slet ikke er all that nice. Oh no, she didn't! You can have my sloppyleftovers... againl! Oh, and F.I.Y. you are not the only one...

4 kommentarer:

K.H sagde ...

Hej Mie Maja.
Vi har haft skrevet lidt før og jeg ville bare sige at din blog er skøn! Du, og bloggen her, inspirerer mig meget.
- Karoline

Alexa Carey sagde ...

Lovely post! I really love all of these pictures
http://lexiluthor.blogspot.com/

Miriam sagde ...

Jeg er lige blevet anbefalet din blog, og jeg er allerede fan! Jeg vil bare lige sige, at du skal opdatere din Bloglovin-widget, der er forældet... (Som i registreret til din blogspot-URL.) :)

Emma sagde ...

Wow, der tog du mig lige med storm. Fantastisk ærligt indlæg. Og hvor er du mega inspirerende!!

Kh Emma
http://ohmygown.wordpress.com