AS SLY AS A FOX, AS STRONG AS AN OX, AS FREE AS A BIRD, AS NEAT AS A WORD, AS RIGHT AS A WRONG, AS PRETTY AS A PICTURE HANING FROM A FIXTURE, AS ROYAL AS A QUEEN. ALL I WANNA BE IS EVERYTHING, EVERYTHING AT ONCE.


Da jeg opsagde min lejlighed var jeg forelsket og jeg troede, at jeg havde en lejlighed stående klar til mig i København. Men manden viste sig ikke at være, som jeg troede, han var, og lejligheden blev ikke nogen realitet. Derfor har jeg været noget fraværende og forsømt mi
n blog meget på det seneste. Faktisk har jeg forsømt mit online-jeg en hel del den seneste tid. Udover at søge efter lejligheder på nettet, har jeg faktisk ikke rigtigt været online. Men det er okay, for jeg har haft det virkelig dårligt, både psykisk såvel som fysisk, og så tjekker jeg altså ud. Og sådan er jeg altså bare bygget.

Jeg har pakket hele mit liv ned i kasser og undervejs har jeg ryddet op og sorteret ud i mine ting. Jeg har revet ting i stykker og smidt dem af helvede til, og undskyld mit franske, men det har været fucking terapeutisk! Apropos terapi, så afsluttede jeg officielt mit 2 år lange, intensive terapi førløb på Kolding Sygehus.Hvilket er det første jeg nogensinde, i hele mit liv, har gennemført og jeg er pænt stolt over det. Så da jeg havde væltet alle mine ejendele ned i en flyttebil, sat Frk. Nilsson ved min side på forsædet og min mor tændte for bilen og kørte afsted, der sagde jeg farvel til Kolding. Farvel for evigt.

Da jeg ankom til København rykkede jeg 
det meste ind i et opmagasineringsrum med hjælp fra min søde veninde Karoline, min fantastiske mor og min mors gamle veninde Ellebelle. 
 
Resterne, dvs. min seng, et tøjstativ, et par kurve, Frk. Nilsson og jeg er rykket ind hos Duen på Østerbro. Vi kalder mit hjørne for THE COLOR CORNER.

Men nu er jeg her. 
Jeg bor i  København. Det har jeg faktisk gjort de sidste 16 dage, og jeg erefterhånden ved at føle mig tryg ved alle mine nye omgivelser. Jeg glæder mig bare til snart at få en dør som kan lukkes og derved lidt privat liv igen og føle mig helt hjemme.

Jeg kører stadig stærkt på med mit PROJEKT 365, og det skal I da selvfølgelig ikke snydes for:
  
KNUS + KRAM,

2 kommentarer:

Niklas sagde ...

Selv om det måske går dig godt nu, kan jeg nogle gange fryde mig over dine ulykker. Flot billede af en tudende Mia.

Vaike sagde ...

Det var da godt nok en vanvittigt upassende og yderst ussel kommentar at komme med, "Niklas".