IT'S BEEN A HARD DAY'S NIGHT AND I'VE BEEN WORKING LIKE A DOG. IT'S BEEN A HARD DAY'S NIGHT, I SHOULD BE SLEEPING LIKE A LOG. BUT WHEN I GET HOME TO YOU, I FIND THE THINGS THAT YOU DO WILL MAKE ME FEEL ALRIGHT.


Midt under en meget hektisk modeuge, fik jeg besked om at jeg skulle fraflytte min nye lejlighed med 5 dages varsel, så lige pludselig stod den på stress, stress, stress! En masse opkald frem og tilbage, møder med nye mennesker mellem shows, hulkede jeg mig selv i søvn... lige indtil en fantastisk, varmhjertet sjæl ved navn Aurelia ringede til mig. Klokken var mange og jeg vidste, hun var ude og drikke lidt øl, så jeg tog den ikke. Men hun efterlod en lang, plaprende besked på min telefonsvare om at hun havde et pulter rum, jeg kunne flytte ind i. Mærkeligt. Men jeg fik ringet tilbage den pågældende dag, og vupti, nu er Frk. Nilsson og jeg flyttet ind hos hende. Dog ikke i "pulter rummet", næ nej, jeg fik hendes store værelse:

Jeg er utrolig taknemmelig for at der findes mennesker som Aurelia. Ja, ellers stod jeg jo næsten uden tag over hovedet. Hvilket minder mig om noget Hospitalsklovnen Angus engang har sagt; "Jeg tror ikke på gud, men jeg tror på engle, for dem har jeg mødt mange af", som jeg skrev ned og funderede meget over, og nu forstår jeg endelig hvad han mener!


I stedet for at få fortalt jer om mine fantastiske oplevelser under modeugen, har jeg prioriteret at komme lidt på plads og gå noget ro og overskud tilbage i mit liv. Men det hele er på vej, for nu er jeg næsten på plads og kan trække vejret igen. Og indtil da kan I da lige få lov til at kigge lidt med på hvordan det går med mit PROJEKT 365:

Imorgen vil jeg tage til Gay Pride, og selvom jeg ikke tog med til TO RUSSIA WITH LOVE demonstrationen har jeg alligevel skrevet under på Amnestys underskrifts indsamling. Jeg synes, som menneske at man skal stille sig op og kæmpe for hvad man tror på og tale for dem som ikke altid har den største stemme. Derfor synes jeg lige, I allesammen skal gå ind på Amnestys hjemmeside og læse om hvad der foregår, og hvis I skriver under på Amnestys underskrifts indsamling, sender jeg jer en masse...LUFTKYS + KRAM,

3 kommentarer:

Nanna sagde ...

Jeg kan virkelig godt lide din måde at blogge på!! Den er super fin og hyggelig :D

Mie Maja sagde ...

Mange tak, Nanna! Og velkommen til PEEPERS! :)

Nanna sagde ...

Tusind tak!! :D